Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Σεμινάριο – πιστοποίηση από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στην εταιρεία «Ηλεκτρολύσεις»

Το Σάββατο 11 Μαρτίου στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας πραγματοποιήθηκε πιστοποίηση πάνω στις Α Βοήθειες και συγκεκριμένα πάνω στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής σε ομάδα  από Μηχανικούς και Τεχνικούς Ηλεκτρολόγους της εταιρείας «ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΕΙΣ» από τη Θεσσαλονίκη. 

Κάποιο χώροι εργασίας χαρακτηρίζονται ως  πιο επικίνδυνοι για την υγεία αλλά και για την ασφάλεια των εργαζομένων. Η αδυναμία παροχής πρώτων βοηθειών σε περίπτωση τραυματισμού ή ξαφνικής ασθένειας, μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

 Ο σκοπός της βασικής εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών είναι να προετοιμάσει τα άτομα σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο χώρο εργασίας, γι αυτό και  οι πρώτες βοήθειες ορίζονται ως η απαραίτητη προσωρινή βοήθεια που χρειάζεται ένας τραυματίας μέχρι να παρασχεθεί επαγγελματική ιατρική φροντίδα.

Ευχαριστούμε την εταιρεία «Ηλεκτρολύσεις» και ελπίζουμε το σύνολο δεξιοτήτων καθώς και οι γνώσεις που  αποκόμισαν μέσα από το σεμινάριο αυτό, να τους φανούν χρήσιμες όταν θα παραστεί ανάγκη. 

Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές από το ERC: Άντζυ Μαρανή, Γιώτης Νικολόπουλος, Ιωάννα Μαυρίδου και Ελπίδα Τσολάκη

Διευθύντρια προγράμματος: Αθηνά ΓεραρίδουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου