Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Πιερικό

Να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και κάνει ένα άλμα παραμονής επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος κοντράρεται το μεσημέρι της Κυριακής  στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης με τον Πιερικό, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Η ομάδα μας προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην πρωτοπόρο Κοζάνη η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση και γνωρίζει πως με νίκη στο αυριανό ντέρμπι «αγκαλιάζει» την υπόθεση παραμονή με πέντε αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Η αυτοπεποίθηση στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και άπαντες φιλοδοξούν να πετύχει ο ΓΑΣ μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής αλλά και από άποψη γοήτρου σημασίας. 

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης βλέπει τονΡαφάηλΜυστρίδη να επιστρέφει μετά από την τιμωρία του, αλλά καλείται να αντιμετωπίσει την απουσία του αρχηγού μας, Δημήτρη Κυρτέγου ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι και δεν είναι σε θέση να προσφέρει. Επιπλέον παραμένουν εκτός μάχης οι τραυματίες Σωτήρης Καραγκούνης και Βασίλης Λαγδάρης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Ξυδούς, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης,Τζώτζος,Φωκαίδης, Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου