Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Έχασε έδαφος ο Αιγινιακός

Καλλιθεακός- Αιγινιακός 0-0

Του Γιώργου Καρανικόλα

Δύο πολύτιμους  βαθμούς " πέταξε "  ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αιγινιακός στην προσπάθεια του να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αφού η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήρθε ισόπαλη στην Καλλιθέα χωρίς τέρματα. 

 Έτσι τρεις στροφές πρίν την λήξη της κανονικής περιόδου έχει μεν μια  διαφορά 7 βαθμών από τη δεύτερη θέση, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο (την Τετάρτη κάνει το ρεπό του). Το παιχνίδι ήταν άγευστο, άνοστο και άχρωμο με τις φάσεις στις δύο εστίες να μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, με συνέπεια το "  λευκό " 0-0  να έρθει ως φυσικό επακόλουθο . Ο Καλλιθεακός πάλαιψε με αξιώσεις και πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας .

Οι Αιγινιώτες μία στην αρχή και μία  το τέλος της αναμέτρησης έχασαν καλές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο, αλλά σε γενικές γραμμές δεν απέδωσαν τ' αναμενόμενα .

Στο 10' ο Δημήτρης Καπετάνος ολομόναχος, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων σούταρε από κοντά , αλλά ο γκολκίπερ του Καλλιθεακού Σιμιτσίδης είπε όχι και κράτησε το μηδέν .

Στο 90'+2' ο Χατζηδίμπας εκτέλεσε φάουλ και πάλι τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια .

Διαιτητής ο κ. Κρομμύδας με βοηθούς Διαιτητές την δίδα Τσικλητάρη Βασιλεία και τον κ.Λέφα Β.

Οι συνθέσεις :

Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος) Κύρου, Κακατάτσιος, Δαραής, Παπαδόπουλος Σ., στο 75' Μιχαηλίδης,Τσολακίδης, στο 62' Τασιώνας, Φιρινίδης, στο 68' Τουλκερίδης, Σαββίδης,  Καταχιώτης, στο 68' Μπουντάνι, Χατζηδίμπας, Καπετάνος, Παππάς .

Καλλιθεακός ( Παναγιώτης Κυπαρίσσης) Σιμιτσίδης, Χάσμα, στο 70' Παπαδόπουλος Ι., Μπιτσάνης, Μπαμπέτας Κ., Μπαμπέτας Ε. , Ζυμέρι, Καραμανώλας, Παπαδόπουλος Δ.,στο 90' Τσώλης, Τσιτλακίδης, Πιατίδης, Σιδηρόπουλος, στο 90' Μαυρόπουλος .

Στη φωτό ο Αιγινιακός σε πρόσφατη εμφάνιση του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου