Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Δημήτρης Κοεμτζής: Μου άρεσε ο Αιγινιακός

Του Γιώργου Καρανικόλα

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του αγώνα Αιγινιακού - Θερμαϊκού Κορινού 

(2-0), ήταν η παρουσία του παλαίμαχου άσσου της Αιγινιώτικης ομάδας της χρυσής εποχής 1986-90 Δημήτρη Κοεμτζή, στις κερκίδες του " Γιάννης Παραλυκίδης " .

Ο παλιός Χαλκέντερος αμυντικός, που ποτέ δεν επιζητούσε την δημοσιότητα, σπάνια παρακολουθεί παιχνίδια της ομάδας της ... καρδιάς του, ουδέποτε όμως έπαψε να τη αγαπά αναδιοτελώς .

Μάλιστα τοποθετήθηκε στον υπογράφοντα, η φιλία των οποίων ξεκινά από το μακρινό 1980, όταν ο Κοεμτζής έκανε το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Αιγινιακού .

Αναμφίβολα η γνώμη του τέως αρχηγού έχει βαρύνουσα σημασία, να δούμε λοιπόν τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του " Η ομάδα σήμερα έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία και πήρε δίκαια τη νίκη  .

Ορισμένες φορές τυχαίνει να μην παίζει το ποδόσφαιρο, που θέλουμε να βλέπουμε, γιατί δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, όμως στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα, στην δεδομένη χρονική στιγμή, που ο στόχος είναι ο τίτλος .

Χρειάζεται όλοι μας να δείχνουμε υπομονή και να βοηθάμε τα παιδιά .

Η συγκομιδή βαθμών είναι άκρως θετική, έως τώρα αλλά δεν χωράει πλέον εφησυχασμός, μόνο προσοχή και επαγρύπνηση,για τη συνέχεια . 

Μπράβο στην προσπάθεια, που γίνεται τα τελευταία χρόνια και εύχομαι ολόψυχα στο τέλος να στεφθεί από επιτυχία .

Υπάρχει αξιόπιστο ρόστερ με παίκτες έμπειρους και ικανούς και αξιόλογα ταλέντα, που δύσκολα συναντάς σήμερα στον ερασιτεχνικό χώρο .

Χωρίς να θέλω ν' αδικήσω κάποιον με άφησε καλές εντυπώσεις ο νεαρός Ηλίας  Κακατάτσιος .

 Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν και ο Αιγινιακός να πάει εκεί, που του επιτάσσει η μεγάλη ιστορία του " .

Φυσικά δεν έλειψαν και οι ... " γλυκές "  αναμνήσεις - μνήμες του ενδόξου παρελθόντος μιας και Γιώργος Καρανικόλας θύμισε με παραστατικότητα στον εξαιρετικό λίμπερο Δημήτρη Κοεμτζή το χρυσό γκόλ, που σημείωσε στο 93' του αγώνα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (3-2), και  έκρινε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του Αιγινιακού στην Δ' εθνική κατηγορία της περιόδου 1987-88 ( έπεφταν οι 14 από τις 20 ομάδες ), σ' ένα κρίσιμο ματς, που παρά την δυνατή βροχή, κόπηκαν 622 εισιτήρια .


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ ΑΡΧΕΊΟ :

ΓΙΏΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΌΛΑ

Κύπελλο Ελλάδας ΕΠΟ, Αύγουστος 1989 Αιγινιακός - Πάς Γιάννινα  (0-1), Διακρίνεται ο αρχηγός του Αιγινιακού Δημήτρης Κοεμτζής ( με την κυανέρυθρη στολή ), με τον ομόλογό του Χαρίση . Στο μέσον ο Θεσσαλονικιός Διαιτητής κ

Δημήτρης Ναούμ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου