Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Χρυσός βαθμός στο 86΄με Σεχολάρι το Νέο Κεραμίδι στην Κοζάνη

Σην πρώτη απώλεια στην έδρα της με το 1-1 απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου  υποχρεώθηκε η Κοζάνη και είναι μια νίκη μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου αφού ο Πιερικός που την ακολουθούσε έχασε από το Σβορώνο.

Απο την άλλη η ομάδα της Πιερίας κέρδισε ένα σημαντικό εκτός έδρας βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την σωτηρία της όσο νωρίτερα γίνεται και να μπορέσει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο χωρίς το άγχος της παραμονής. Και σίγουρα τον σεβασμό των αντιπάλων της.

Ο Κανούλας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 63’ για τους γηπεδούχους και ο Σεχολάρι στο 86΄χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, η οποία έγινε και ταυτόχρονα η μοναδική ομάδα που παραβιάζει την εστία της Κοζάνης σε εντός έδρας αγώνα.

Διαιτητής: Κ. Καπρέτσος (Μακεδονίας).

Βοηθοί: Κ. Αγγελόπουλος (Μακεδονίας), Ν. Κολιπέτρος (Μακεδονίας).

ΚΟΖΑΝΗ (Νίκος Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Παπανικόπουλος (62′ Λάμπογλου), Παπαργυρίου (84′ Τσαπακίδης), Κούφας, Γιαλαμίδης, Ψάλτης, Στόϊος (62′ Niasse), Μπακάλης (46′ Ιω. Παπαδόπουλος), Πάνος, Βοριαζίδης (46′ Τσώτσος), Κανούλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Βαγγέλης Μόρας): Τσιλεγκερίδης, Φυτόπουλος, Λαμπίρης, Γκιώνης, Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας (52′ λ.τ. Τουλίκας), Μαργαρίτης (76′ λ.τ. Τρούμπαλος), Ιντζόγλου, Σεχολλάρι, Κρυεμάδι, Μπατζώνης (30′ λ.τ. Ζουκάν).

Με στοιχεία απο e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου