Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Πιερικός - ΠΑΟΚ Κρηστώνης 6-1 Μεγάλη σε έκταση νίκη με πολύ καλή εμφάνιση!

 Μεγάλο σκορ και εύκολη νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση πέτυχε η ομάδα μας σήμερα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. 

Το τελικό 6-1 έδωσε χαρά στους φιλάθλους μας και τόνωσε ακόμη περισσότερο το ηθικό του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, που μετά απο το εκτός έδρας τρίποντο με τον Ολυμπιακό στο Βόλο, διπλασιάζει τις νίκες του και παραμένει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης πέτυχε τρία όμορφα γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της σημερινής αναμέτρησης με τον Χρήστο Παπαδόπουλο να τον ακολουθεί, πετυχαίνοντας δυο γκολ. Ο Γιάννης Νικολαΐδης που μπήκε αλλαγή αποτελεί τον 3ο σκόρερ της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα, και σκόρερ του ενός απο τα έξι τέρματα της ομάδας μας.



Το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα της Κρηστώνης, αποτελεί το καλύτερο και πιο παραγωγικό της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα αφού καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτό πέντε τέρματα.

Ο Γιώργος Καμπερίδης ξεκίνησε με τους:

Μπαλάφα, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκα, Μακρίδη, Κραγιόπουλο, Βήτο, Μαυρίδη, Κατσαβάκη, Κυπαρίσση, Παπαδόπουλο Χρ., και Καλαϊτζή.

Αλλαγή μπήκαν και βοήθησαν οι:

Νικολαΐδης, Σύρπης, Στραβογιάννης, Παπαδόπουλος Κώστ. και ο 17χρονος Αστέριος Παπαδημητρίου.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο μας και βοήθησαν τους ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν στην μεγάλη αυτή επιτυχία.

Επόμενο παιχνίδι στην Κοζάνη, με την τοπική ΑΕ Ποντίων.

ΣΦΚ Πιερικός 1961






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου