Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - ΠΑΟΚ Κρηστώνης 5-0 Πεντάρα και 2ο συνεχόμενο τρίποντο

 Πετούσε” κυριολεκτικά ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Βατάν και συνέτριψε με 5-0 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “γηπεδούχοι” ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και μέσα σε 16 λεπτά έκαναν το 3-0 αφήνοντας άναυδους τους Κιλκισιώτες που δεν μπορούσαν να τους παρακολουθήσουν έχοντας μόνο μια ευκαιρία στο 29′ αλλά ο Πατσιογεώργος έδειξε τα φοβερά του αντανακλαστικά και έδιωξε σε κόρνερ σε φαρμακερό σουτ στο “παραθυράκι” του Μαυροκεφαλίδη των φιλοξενουμένων.

Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου πιστοποίησε με την εμφάνιση του ότι διαθέτει πολύ καλό ρόστερ που στελεχώνεται ως επι το πλείστον με νεαρούς παίκτες που έχουν πολλά να δώσουν στην συνέχεια τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Η ομάδα του Νέου Κεραμιδίου πέρα απο τα πέντε γκολ, είχε κάθετο δοκάρι στο 47′ με τον Κόλα και σωρεία ευκαιριών να διευρύνει ακόμη πιο πολύ το σκορ.

To πιο ευχάριστο όλων κατα την άποψη μας στο παιχνίδι ήταν το γεγονός ότι οι “πιτσιρικάδες” του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου πιστοποίησαν την ποιότητα που τους διακρίνει με την Διοίκηση της ομάδας να πιστώνεται το γεγονός της εμπιστοσύνηυς που δείχνει στο νέο αίμα του Πιερικού ποδοσφαίρου.

Ήταν μια σούπερ εμφάνιση που συνοδεύτηκε απο το εντυπωσιακό 5-0 που πέρα απο το τρίποντο κατέδειξε ότι η νίκη εκτος έδρας την περασμένη αγωνιστική στον Βόλο επι του ιστορικού τοπικού Ολυμπιακού Βόλου μόνον τυχαία δεν έγινε.

Με τέτοιες εμφανίσεις ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου θα πετύχει στον στόχο του και αναμένεται να ξανακάνει όλες τις ομάδες να μιλούν για αυτον όπως είχε γίνει στο ξεκίνημα του φετεινού πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Πιερίας εκστρατεύει στην Κοζάνη όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΠ Κοζάνης σε ένα “κομβικό” παιχνίδι που απο την έκβασή του θα κριθούν πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος που σιγά σιγά βαδίζει προς την ολοκλήρωση του.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 2′ ο Κόλα εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Φυτόπουλου και με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0.

Στο 8′ ο Σεχολάρι διπλασίασε τα τέρματα για τον Εθνικό με κοντινό πλασέ.

Στο 16′ ο Κριεμάντι με κοντινό σουτ “έγραψε” το 3-0.

Στο 23′ κεφαλιά του Μωϋσιάδη, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.

Στο 29′ σουτ του Μαυροκεφαλίδη, εκπληκτική απόκρουση του Πατσιογεώργου στο “παραθυράκι”.

Στο 31′ σουτ του Σεχολάρι μέσα από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 38′ ο Λαμπίρης έκανε συρτή πάσα και ο Σεχολάρι έκανε το κοντινό πλασέ που έφυγε άουτ.

Στο 47′ μετά από γύρισμα του Κριεμάντι, ο Κόλα έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 51′ σουτ του Φυτόπουλου από καλή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 55′ κεφαλιά του Ρωμανίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 62′ σουτ του Κυριακίδη Ι., ο Πατσιογεώργος μπλόκαρε.

Στο 64′ ο Χατζηπουργάνης έκανε το γύρισμα και ο Φυτόπουλος με πλασέ από κοντά πέτυχε το 4-0.

Στο 76′ ο Τουλίκας δέχτηκε πάσα από τον Μιχαηλίδη έπειτα από ενέργεια του Χατζηπουργάνη και με σουτ έκανε το 5-0.

Στο 88′ τετ α τετ του Μέτκαρη με τον Πατσιογεώργο να είναι νικητής ο εκπληκτικός τερματοφύλακας του Εθνικού, με διπλή απόκρουση.

Κίτρινη κάρτα είδε ο Μωυσιάδης (39′) του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρήστος Νίτσας από την Λάρισα με βοηθούς τον κ. Αναστάσιο Σαμαρά και τον κ. Κωνσταντίνο Μουρατίδη από την Ημαθία.

ΟI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Βαγγέλης Μόρας)

Πατσιογεώργος, Κόλα Φ., Λαμπίρης, Φυτόπουλος (67′ Παπαδόπουλος), Γκιώνης, Δαλαμήτρας, Ιντζόγλου (67′ Τρούμπαλος), Σεχολάρι (67′ Μιχαηλίδης), Κρυεμάντι(57′ Τουλίκας), Μπατζώνης (57′ Χατζηπουργάνης), Γιαζιτζόγλου.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Βασίλης Παμπορίδης)

Κυριακίδης Ε., Ματεντζίδης, Μωϋσιάδης, Μαυροκεφαλίδης, Αγαθαγγελίδης (67′ Κυρανάς), Ευθυμιάδης (76′ Κόλα), Ιωαννίδης Θ. (76′ Αποστολίδης), Ρουστέμ, Χατζηλιάδης (34′ Ρωμανίδης), Κυριακίδης Ι. (67′ Μέτκαρης).

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου