Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΟΙ ΕΛ.Π.ΠΙ. στις «Ανθισμένες Ροδακινιές» της Βέροιας 2023

 «Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει και φέτος σειρά από δράσεις με στόχο την ανάδειξη και τη βιωματική εμπειρία του φαινομένου… »  Με πλούσιο  πολιτιστικό διήμερο πρόγραμμα και για ποδηλάτες. Οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας συμμετέχουν χρόνια μαζί  με δεκάδες ποδηλάτες και συλλόγους , στην άριστη και άρτια ποδηλατική -και όχι μόνο- γιορτή! Τα συγχαρητήρια μας στον ΤΟΒ για το πραγματικά αξιόλογο του έργο και την προσέλκυση δεκάδων τουριστών από όλη την Ελλάδα.  

Να υπενθυμίσουμε πως στις 8 & 9 Απριλίου η Πιερία έχει την δική της ποδηλατική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ όμως  γιορτή, στα φιλόξενα Πιέρια Ορη !

 Στην ΚΑΝΤΙΝΑ του ΟΦΙΔΗ σε υψόμετρο  1000 μ !  Αφιερωμένη στα παιδιά  με πλούσιο ,ολοήμερο πρόγραμμα και εκπλήξεις (φυσικά με δωρεάν συμμετοχή) .


 Η  εκδήλωση δεν επιχορηγείται – επιδοτείται από κανένα Δήμο, Περιφέρεια, Ευρωπαϊκό  ή άλλο πρόγραμμα ΜΚΟ, ΑΜΚΕ κλπ αλλά στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές . Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ οικονομική συνδιαλλαγή , εκτός από προσφορές -δώρα, για εθελοντές κλπ  από φιλότιμους ιδιώτες και επιχειρήσεις που ευχαριστούμε θερμά για πολλοστή φορά !  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου