Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΑΟ Χανιώτης - Πιερικός 2-2 Πολύτιμος βαθμός εκτός έδρας

 Πολύτιμος εκτός έδρας βαθμός για την ομάδα μας στη Νέα Τρίγλια και απέναντι στην καλή ομάδα του ΑΟ Χανιώτη. Το τελικό 2-2 κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την γενική εικόνα του παιχνιδιού άν και οι σημαντικές ευκαιρίες για γκολ ήταν καθαρά υπέρ των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Καμπερίδη, που άν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα τους, θα μπορούσαν σίγουρα να πανηγυρίσουν το εκτός έδρας τρίποντο.

Η διαιτησία για ένα ακόμη παιχνίδι δεν σεβάστηκε την προσπάθεια μας και δε δόθηκε καθαρή παράβαση στον Κυπαρίσση, όταν λίγο πριν το τέλος του 1ου μέρους έβαλε τον αντίπαλο αμυντικό στην πλάτη του και βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον τερματοφύλακα. Λίγο πρίν πλασάρει ανατράπηκε όταν δέχθηκε σπρώξιμο απο πίσω αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σε μια φάση που ηταν αποβολή για τους γηπεδούχους και πέναλτι για εμάς.

Το πρώτο δεκάλεπτο ο Χρήστος Παπαδόπουλος πέτυχε ένα όμορφο γκολ με σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής πετυχαίνοντας το 0-1 για τον Πιερικό.

Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να προηγηθεί με 2-1. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν αντίδραση μετά το 2ο γκολ του Χανιώτη και απο εκτέλεση κόρνερ του Κατσαβάκη, ο Μακρίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 δέκα λεπτά πρίν τη λήξη.

Και τα δυο γκολ οι ποδοσφαιριστές μας τα αφιέρωσαν στον συμπαίκτη τους Βασίλη Κατσάρα!


Ο Γιώργος Καμπερίδης ξεκίνησε με τους:

Μπαλάφα, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκα, Δεληγιάννη, Κραγιόπουλο, Μακρίδη, Μαυρίδη, Κυπαρίσση, Κατσαβάκη, Παπαδόπουλο και Κατσιαμήτα.

Αλλαγή μπήκαν και βοήθησαν οι:

Νικολαΐδης, Καλαϊτζής και Στραβογιάννης.

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού αγωνίστηκαν με μαύρες εμφανίσεις και μαύρα περιβραχιόνια ώς πένθος για την απώλεια της Αθηνάς Κατσάρα, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Κοντά στην ομάδα μας βρέθηκαν και πάλι οι φίλοι της, ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Τους ευχαριστούμε πολύ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου