Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΑΕΠ Κοζάνης - Πιερικός 1-1 Με γκολ-φάουλ ισοφαρίστηκαν οι Κατερινιώτες

 Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε απο την Κοζάνη η ομάδα μας, μετά το 1-1 στο παιχνίδι με την γηπεδούχο ΑΕ Ποντίων. Το γρήγορο γκολ του Κατσαβάκη πρίν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, μας έδωσε το προβάδισμα στο σκορ χωρίς όμως να καταφέρουμε να το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ένα τέρμα που αμφισβητήθηκε απο τους ανθρώπους της ομάδας μας και τους ποδοσφαιριστές μας, αφού προγήθηκε καθαρό φάουλ στον Κραγιόπουλο πρίν το τελικό σουτ  που έφερε την ισοφάριση.

Οι πόντιοι της Κοζάνης πίεσαν στην επανάληψη για να πάρουν τη νίκη που θα της έδιναν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να "χτυπήσουν" με αντεπιθέσεις για να πετύχουν το 2ο γκολ.

 

Η μεγάλη ευκαιρία ανήκει στην ομάδα μας, με τον Τουλίκα να σουτάρει δυνατά απο πλάγια αριστερά λίγο πρίν τη λήξη, τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει δύσκολα χωρίς να μπορεί να απομακρύνει και την μπάλα να φτάνει στον επερχόμενο Στραβογιάννη που πλάσαρε όμως απο κοντά άουτ. 

Ο Γιώργος Καμπερίδης ξεκίνησε με τους:

Πιερικός: Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδης, Δεληγιάννης, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Μαυρίδης, Καλαϊτζής 

Αλλαγή μπήκαν και βοήθησαν οι :

Νικολαΐδης, Στραβογιάννης και Βήτος

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Ά ΔΑΚ με αντίπαλο τον ΓΑΣ Σβορώνου

ΣΦΚ Πιερικός 1961








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου