Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Πολύτιμος εκτός έδρας βαθμός

 Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Καστοριάς, με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου να παίρνει τον εκτός έδρας πολύτιμο βαθμό, απο την ακριτική ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα της Πιερίας είχε μάλιστα τις καλές της στιγμές για να αποδράσει με το τρίποντο.

Δείτε την αναφορά για τον αγώνα, στην σελίδα του Kastoria FC the official:

Στο 13΄ σέντρα από τα αριστερά του Ιντζόγλου, απέκρουσε ο Ελευθεριάδης σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 17;  σέντρα του Λαμπίρη, έδιωξε σε κόρνερ ο Tozzo. Το εκτέλεσε ο Ιντζόγλου, αλλά έδιωξε η άμυνα. Στο 19΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 29΄ το σουτ του Μπάρο, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πατσιογιώργος. Στο 35΄ μετά από γέμισμα του Γκέγκα, ο Σαββόπουλος έκανε σέντρα από τα δεξιά στο 2ο δοκάρι, αλλά η άμυνα απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 44΄ ο Σαββόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, από τα δεξιά, έσπασε για τον Πάλλα, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ. 

Στο 45΄+ 3΄, μετά από ωραία προσπάθεια του Κωνσταντίνου από τα δεξιά, που έσπασε στον Πάλλα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ, αλλά απέκρουσε ο Πατσιογιώργος. Στην εξέλιξη της φάσης σε σουτ του Μπάρο, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Φωλίνας από τα αριστερά και το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 50΄ ο Κρυεμάντι βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Ιντζόγλου, που μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Κοσμίδης. Στο 59΄ ένα φάουλ για τους φιλοξενούμενους από τα αριστερά, πέρασε άουτ.  στο 62΄ ωραία αντεπίθεση του Tozzo, βρήκε τον Balde, αυτός πάσαρε κάθετα στον Tarelli, το σουτ του οποιου απο τα δεξιά μπλοκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Στο 65΄ ο Balde μπήκε από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του κατέληξε σε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Tarelli από τα δεξιά και το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

 Στο 66΄ το σουτ του Πάλλα από τα δεξιά κατέληξε σε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Φωλίνας από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Tozzo έφυγε άουτ.  Στο 76΄ ωραία πάσα του Πάλλα στον Σαββόπουλο, αλλά η σέντρα του αποκρούυσθηκε από την άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 84΄ φάουλ του Κρυεμάντι μπλοκαρε ο Κοσμίδης.  Στο 85΄ μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Tarelli, από τα δεξιά, ο Πάλλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφυλακας απέκρουσε.

Διαιτητής: Τσάνης Άγγελος (Ε. Π. Σ. Κοζάνης)

Βοηθοί:  Γκόγκος Αντώνιος (Ε.Π.Σ. Ημαθίας)

Μουρατίδης Κωνσταντίνος (Ε.Π.Σ. Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου, Φωλίνας, Πάλλας, Τσελεπής (57΄ Tarelli), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας (14΄ Μηλιάτης - 85΄ Νάκος), Μπάρο (57΄ Balde), Σαββόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γκιώνης, Μαργαρίτης, Ιντζόγλου, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Κρυεμάντι, Γιαζιτζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου