Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Πιερικός και ΠΑΟΚ έπαιξαν για καλό σκοπό! -Ευχαριστήριο

Ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ομάδα μας και την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε χθές Δευτέρα 20/2 στο στάδιο της πόλης μας.

Παίξαμε ποδόσφαιρο για καλό σκοπό, ενισχύοντας την οικογένεια του μικρού Διονύση Ραφαήλ που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει άμεσα να εγχειριστεί. 

Για την ιστορία η ομάδα του ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-3, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν με τους Θεσσαλονικείς μεταξύ άλλων και οι Χασιώτης, Μακρής, Ζαβαντίας, οι οποίοι στο παρελθόν έπαιξαν ποδόσφαιρο και στις δυο ομάδες.


Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Ταταρίδης, Ευθυμιάδης, Γιώτσας, Πεΐδης, Βελώνης, Τσιμόπουλος, Φωτιάδης, Κατσαμάγκας, Μπενίσκος, Τασίδης, Παπαβασιλείου, Μποταΐτης, Στύλος, Βαρβούτης, Αποστολίδης.

Προπονητής ο Γιώργος Σκέντος, συνοδός ο Στάθης Παρουσιάδης ενώ το παρών έδωσαν και οι Τζιώκας, Σαμαράς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για το τραπέζι μετά το παιχνίδι στις δυο ομάδες, την διασωστική ομάδα Πιερίας για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, την ΕΠΣ Πιερίας, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας και την τριπλέτα των διαιτητών, Δαμιανό Ευθυμιάδη, Ζάχο Γερμανό, Βασίλη Χαλκίδη,  για την κάλυψη της διαιτησίας του αγώνα και τον πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ δήμου Κατερίνης Γιάννη Νταντάμη, τους υπαλλήλους του Α΄ΔΑΚ για την φιλοξενία και τον απλό φίλαθλο κόσμο που παραυρέθηκε στο γήπεδο και υποστήριξε την εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου