Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωσε Γιώργο Καμπερίδη και τεχνικό επιτελείο ο Πιερικός

Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής του Πιερικού, μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπίλη. Ο Γιώργος Καμπερίδης επιστρέφει στον Πιερικό, έχοντας μαζί του σα βοηθό τον Μανόλη Μπατσαρά και γενικό αρχηγό τον Σάκη Κωτσιόπουλο. Στις θέσεις τους παραμένουν ο Σάββας Ταταρίδης, ο Μπάμπης Πεΐδης και ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης ενώ στο τιμ θα συμμετέχει και ο Σταύρος Ζουγκουρίδης, προσφέροντας τις πλούσιες γνώσεις του. Η ανακοίνωση στην σελίδα του συλλόγου:

Νέος προπονητής ο Γιώργος Καμπερίδης

Παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα σήμερα απο τον πρόεδρο κ. Βασίλη Καπετανάκη, ο νέος τεχνικός της ομάδας μας Γιώργος Καμπερίδης. Μαζί του οι συνεργάτες του, Σάκης Κωτσιόπουλος και Μανόλης Μπατσαράς.

Ο νέος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε παίκτες, προπονητές και προσωπικό για τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα αγωνιστικά, θέλοντας να προετοιμάσει όλους για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο και έθεσε ώς πρωταρχικό στόχο την επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.

Ο Μανόλης Μπατσαράς αναλαμβάνει βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Καμπερίδη όπως και ο Σάββας Ταταρίδης που παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων, ο Σάκης Κωτσιόπουλος γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος, ο Μπάμπης Πεΐδης παραμένει γενικός διευθυντής και εκπρόσωπος ποδοσφαιρικού τμήματος όπως και ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου αποτελεί και ο Σταύρος Ζουγκουρίδης που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Το νέο σχήμα έχει πιάσει ήδη δουλειά η οποία θα συνεχιστεί απο αύριο και με τις καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Ά ΔΑΚ.

ΣΦΚ Πιερικός 1961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου