Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με την Καστοριά

Με στόχο να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί του το οποίο κρατά εδώ και τέσσερις αγωνιστικές ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος φιλοξενεί στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» το απόγευμα της Τετάρτης την Καστοριά για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και τελευταία του πρώτου γύρου.

Η ψυχολογία της ομάδας μας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα έπειτα από το σπουδαίο διπλό του περασμένου Σαββάτουκόντρα στον ΔωτιέαΑγιάς και άπαντες στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» φιλοδοξούν αύριο να πετύχουν την 3η διαδοχική νίκη που θα βελτιώσει ακόμη παραπάνω το αήττητο ρεκόρ.

Το δυσάρεστο για το Νίκο Θεοδοσιάδη είναι ότι δε μπορεί να υπολογίζει σε έναν ποδοσφαιριστή«βαρόμετρο» για το ΓΑΣ, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας Νίκο Κυπαρίσση ο οποίος έχει συμπληρώσει το όριο καρτών και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, με τον τεχνικό του ΓΑΣ να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του σχετικά με την επίθεση.

Παραμένει εκτός μάχης ο τραυματίας Βασίλης Λαγδάρης ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή του Χρήστου Βούλγαρη στην αποστολή.  

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κόλα, Κούζας, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Μάλα, Μακράκης,Μυρωτής,Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Φωκαίδης,Χάμος,Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου