Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε η Διασωστική Ομάδα Πιερίας την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας «Το κοπή τη πίτα».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην «Εκάβη loung  bar» την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου μέσα σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθους κόσμου, φίλοι και μέλη της Ομάδας ,βουλευτές,  πρόσωπα της  τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς σύλλογοι και αντίστοιχες ομάδες.

Από τους Βουλευτές της Πιερίας τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο κ. Σάββας Χιονίδης, η βουλευτής κ. Μπέττυ Σκούφα, η κ. Άννα Μπαραλιάκου ως  εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Φώντα Μπαραλιάκου, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ο κ. Νικόλαος Χηνόπουλος Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, από τον Δήμο Κατερίνης ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο αντιδήμαρχος της Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιος Κυριακίδης, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνος  Φιλοκώστας, πολιτευτές- υποψήφιοι βουλευτές και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τα μέλη και το Δ.Σ. της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας εύχονται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία, ειρήνη, αγάπη,  αισιοδοξία και ένα καλύτερο μέλλον!


Χαιρετισμός του προέδρου της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας  Νικόλαου Κατσίκα

Αξιότιμοι προσκεκλημένοι,

Σας καλωσορίζω και σας εύχομαι να περάσετε όμορφα  στη σημερινή εκδήλωση. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη θέση του προέδρου μετά από έξι χρόνια ως μέλος της Διασωστικής.  Όλοι μαζί προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την «οικογένειά μας», την ομάδα μας, βάζοντας τις σωστές βάσεις μέσα από  την συνεχόμενη εκπαίδευσή μας,  την πρακτική εξάσκηση και φυσικά με τις υγειονομικές και διασωστικές καλύψεις. 

Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που στα καθιερωμένα μαθήματα της Δευτέρας συμμετέχουν εκτός των μελών μας και απλοί πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για πρώτες βοήθειες, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάποια έκτακτη κατάσταση και να προσφέρουν βοήθεια στο συνάνθρωπό τους.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή παρουσία σας και εύχομαι σε όλους το 2023 να έχουμε υγεία και να εκπληρώσουμε στόχους.

   Σας ευχαριστώ

Νικόλαος Κατσίκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου