Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Να επιστρέψει στις νίκες και να διευρύνει ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί του φιλοδοξεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή στο "Λάζαρος Ξανθόπουλος" τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ψυχολογία στο κιτρινόμαυρο «στρατόπεδο» βρίσκεται στα ύψη έπειτα από το αήττητο σερί των έξι αγωνιστικών, με την ομάδα μας να επιθυμεί να το επεκτείνει περαιτέρω έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Η «φαρέτρα» του Νίκου Θεοδοσιάδη είναι σχεδόν γεμάτη με τους δύο μοναδικούς απόντες να είναι ο Παναγιώτης Μυρωτής ο οποίος είναι τιμωρημένος καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιώτης και ο Σωτήρης Καραγκούνης που είναι τραυματίας. Επιστρέφουν στην αποστολή οι βασικοί Νέστορας Κωτσιόπουλος και Λάντι Κόλα που εξέτισαν την ποινή τους.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Ίτσιος, Κόλα, Κούζας,Κυπαρίσσης,Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μακράκης,Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τζώτζος, Φωκαίδης,Χάμος,Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου