Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ο Αιγινιακός έκοψε την πίτα του

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός έκοψε την πίτα του στο κατάστημα " Μικρό καφέ "  της Κεντρικής πλατείας Αιγινίου.

 Παρευρέθηκαν σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, το Προπονητικό τήμ και όλοι ποδοσφαιριστές . Το Δήμο Πύδνας -  Κολινδρού εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος και παλιός ποδοσφαιριστής και Πρόεδρος του Αιγινιακού κ. Κώστας Παραλυκίδης.

Επικράτησε ζεστή ατμόσφαιρα, απόρροια της εξαιρετικής πορείας της ομάδας του Αιγινίου στο Πρωτάθλημα της Α 'κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας στο οποίο πρωτοπορεί στοχεύοντας την άνοδο της στην Γ'εθνική κατηγορία.

Την πίτα έκοψε ο Ταμίας του Αιγινιακού Νίκος Μούμος , ενώ τυχερός αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μαλέσιος, που βρήκε το φλουρί και πήρε ένα συμβολικό ποσό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά τον κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη ιδιοκτήτη του πολυτελούς καταστήματος seaside restaurant  " ΜΟΛΟΣ " στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής για την προσφορά των νόστιμων και πλούσιων εδεσμάτων στην κοπή της πίτας του Αιγινιακού, που έγινε χθές στη καφετέρια " ΜΙΚΡΌ ΚΑΦΕ " της κεντρικής πλατείας Αιγινίου .


Ο κ. Μιχαηλίδης για μια ακόμα φορά φέτος, έμπρακτα απέδειξε την μεγάλη αγάπη του πρός την ομάδα μας την οποία συμπαραστέκεται ηθικά και υλικά, με μοναδικό τρόπο .

Τέτοιες αξιέπαινες ενέργειες μας δίνουν δύναμή και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να φέρουμε τον Αιγινιακό εκεί, που του αρμόζει και επιτάσσει η μεγάλη ιστορία του  .

Για το Δ.Σ. του Αιγινιακού

Ο Αντιπρόεδρος

Δημήτρης Αργυρόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου