Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023 και Βράβευση απο την "Πτηνοτροφική Ολύμπου Συρανίδη" (φωτο)

 Μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας καταφέραμε να γιορτάσουμε και πάλι το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας για το 2023! Μέσα από το ευχάριστο και εορταστικό κλίμα της διοργάνωσης βραβεύσαμε και τιμήσαμε τον κ. Σπυριδόπουλο Κων/νο ο οποίος το 2022 συνταξιοδοτήθηκε από την Πτηνοτροφική Ολύμπου Συρανίδη την οποία και υπηρετούσε για ολόκληρα 25 έτη (από το 1997).

    Στην αρχή της εκδήλωσης ο κ. Στέφανος Συρανίδης (πρόεδρος του Δ.Σ.) πριν την κοπή της πίτας αφού καλωσόρισε τους συναδέλφους του εκφώνησε έναν σύντομο λόγο για να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους καθώς και να τιμήσει τον κ. Σπυριδόπουλο Κων/νο.

    Ακολούθησε η βράβευση του κ. Σπυριδόπουλου Κων/νου με ένα συμβολικό δώρο από την Πτηνοτροφική Ολύμπου Συρανίδη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια Να υπενθυμίσουμε ότι είναι ο πρώτος συνάδελφός μας που συνταξιοδοτείτε από την εταιρία μας. (Βλ. φωτογραφία)

    Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Λοϊζίδης Συμεών κερδίζοντας το φλουρί και ένα δώρο από την εταιρία. (Βλ. φωτογραφία)

Η τελετή έκλεισε με πλούσιο γεύμα και ποτό σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα που μας ενώνει ακόμη περισσότερο!

    Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ευχόμαστε σε όλους Καλή και δημιουργική Χρονιά, γεμάτη υγεία και ευλογία! Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ‘’ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ’’ για το ευχάριστο περιβάλλον και το νόστιμο γεύμα τους που βοήθησαν στην όμορφη διοργάνωση και να τους ευχηθούμε Καλή Χρονιά!


Ο λόγος του προέδρου του Δ.Σ. κ. Συρανίδη Στέφανου.

‘’Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας στην κοπή βασιλόπιτας για το 2023 μας τιμά ιδιαιτέρως. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια δημιουργική χρόνια και ευλογημένη, γεμάτη υγεία, χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές!

Επειδή σήμερα σας έχω όλους κοντά μου είναι μια καλή ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω για τον κόπο που καταβάλει ο κάθε ένας από εσάς ώστε να λειτουργεί ομαλά η εταιρίας μας! Πραγματικά αξίζετε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε ειδικά αυτούς τους καιρούς που ζούμε καθημερινά στιγμές αγωνίας και αστάθειας! Η σκληρή εργασία και το ενδιαφέρον που δείχνετε είναι ότι πολυτιμότερο για τις επιχειρήσεις που δοκιμάζονται καθημερινά να ξεπερνούν κάθε δυσκολία. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που είστε μέλη αυτής της ομάδας και ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί για αρκετά χρόνια!

Η σημερινή ημέρα είναι από μόνη της όμορφη αλλά υπάρχει και κάτι ιδιαίτερο! Συμπληρώνοντας 55 χρόνια λειτουργίας γράφουμε την πιο σημαντική και ιστορική στιγμή της εταιρίας μας, σήμερα έχουμε καλεσμένο και θέλουμε να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που από το 1997 προσέφερε στην εταιρία μας τα μέγιστα, με την αδιάκοπη εργασία του μέχρι και πριν λίγους μήνες, με την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο αυτού του ανθρώπου, με το ταλέντο του και την αποτελεσματικότητα του, με το απεριόριστο χιούμορ του, το ατελείωτο ενδιαφέρον του για 25 ολόκληρα χρόνια, με τη δυναμικότητα του, με το σεβασμό που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψω αυτό τον άνθρωπο….!


 Παρακαλώ θα ήθελα ένα θερμό χειροκρότημα για το κ. Σπυριδοπουλο Κωνσταντίνο που έχουμε την τιμή να γράψουμε στην ιστορία μας ως τον πρώτο συνάδελφο μας που συνταξιοδοτείτε από την Πτηνοτροφική Ολύμπου! Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί μας ήταν πολύ σημαντική για την εξέλιξη της εταιρίας! Το όνομα του θα είναι ανεξίτηλα γραμμένο στην μεγάλη μας ιστορία! Ευχαριστούμε Κωνσταντίνε για όλα!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ακολουθήσουν κι άλλοι συνάδελφοι την πορεία του Κώστα, η συγκίνηση και η χαρά είναι τεράστια για εμάς. Το μεγαλύτερο επίτευγμα για μια επιχείρηση είναι οι άνθρωποι της να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Σας ευχαριστούμε όλους! Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί!’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου