Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Αιγινιακός - Αναγέννηση Κολινδρού 1-1

Του Γιώργου Καρανικόλα 

" ΣΤΑΎΡΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΑΘΙΆ ΤΟΥΣ "

Αιγινιακός και Αναγέννηση ήρθαν ισόπαλοι με 1- 1,  στο γειτονικό ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Α 'κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας σ' ένα κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης ".

Οι γηπεδούχοι " αυτοκτόνησαν " στην εκπνοή, όταν δέχθηκαν την ισοφάριση σε απανωτά χτυπήματα κόρνερς του Κολινδρού κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο Α' ημίχρονο και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκόρ , Ενώ  η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου στην επανάληψη ανέβασε αισθητά την απόδοση της  και σημείωσε πρώτη γκόλ . Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων και κύλησε σε αθλητικά πλαίσια, με το τελικό αποτέλεσμα ν' αφήνει"  πικρή γεύση ", αναφορικά με την στιγμή της επίτευξης της ισοφάρισης των φιλοξενούμενων .

Ότι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί των δύο αντιπάλων πέτυχαν οι δύο στόπερς στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο . Ο Αρχηγός του Αιγινιακού Νίκος Παππάς με καλοζυγισμένη κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 80' . Και ο Μυσιούδης στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων επίσης με το κεφάλι έκανε το 1-1 .

Διαιτητής ο κ. Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς Διαιτητές τους κ. κ

 Μερτζεμέκη Παναγιώτη και Τσικλητάρη Δήμητρα .


Οι συνθέσεις :

Αιγινιακός ( Γιώργος Ντάμτσιος ) Κύρου, Κακατάτσιος, Δαραής, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, στο 83' Μιχαηλίδης,  Συράκος, στο 83' Φιρινίδης, Σαββίδης, στο 58' Παπαδόπουλος Σ, Μπουντάνι,  στο 13 Ρίζος, Τουλκερίδης, Καπετάνος, Παππάς .

Αναγέννηση (Ηλίας Μποταίτης) Τόλιος, Θυμιόπουλος Δ, Λαδάς,στο 87' Μαντζουράκης,  Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουρανής, Παναγιωτίδης, στο 73' Κουκλάς,  Καμπερίδης, Θυμιόπουλος Ν .στο 63' Βαρνάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου