Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Κυριάρχησε στη Λάρισα ο Πιερικός, δίκαια 0-2 τον Δωτιέα

 Το καλό του πρόσωπο έδειξε ο Πιερικός στο γήπεδο του Μακρυχωρίου της Λάρισας και έφυγε με τους τρείς βαθμούς της νίκης, κερδίζοντας τον Δωτιέα Αγιάς 0-2. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν δυο πολύ όμορφα γκολ με τους Δεληγιάννη και Χρ. Παπαδόπουλο. Με σωστή διαχείριση στην επανάληψη και χωρίς να κινδυνέψουν απο τους γηπεδούχους, πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν και επέστρεψαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η εικόνα του παιχνιδιού απο την επίσημη σελίδα του Πιερικού:

Τονωτική και δίκαιη εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2 επί του Δωτιέα Αγιάς που κυριολεκτικά ...καίγεται για βαθμούς. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή, πειθαρχημένη και αποφασισμένη να ανατρέψει την άβολη κατάσταση που δημιούργησαν τα τελευταία εντός έδρας αποτελέσματα και κατάφερε να πάρει τρείς σημαντικούς εκτός έδρας βαθμούς, που την επαναφέρουν στις νίκες και την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Χωρίς να κινδυνέψει τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός, κατάφερε να πετύχει δυο πολύ όμορφα τέρματα με κεφαλιά του Γιώργου Δεληγιάννη και δυνατό σουτ έξω απο την περιοχή του Χρήστου Παπαδόπουλου. Και τα δυο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 2ο μέρος θα μπορούσε να γίνει και το 0-3 αν ο Καλαϊτζής δεν αστοχούσε σουτάροντας ψηλά άουτ ολομόναχος μέσα απο την περιοχή της αντιπάλου ομάδας.

Το τελικό 0-2 εκτός τους τρείς πολύτιμους βαθμούς, φέρνει και την καλή ψυχολογία για τη συνέχεια αφού πλέον το μυαλό όλων είναι στο επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας αυτή τη φορά, με την Καστοριά. Η νίκη θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο σημερινό εκτός έδρας τρίποντο μας!


Ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με τους:

Μπαλάφα, Χατζηκωνσταντίνου, Τουλίκα, Κραγιόπουλο, Δεληγιάννη, Βήτο, Κυπαρίσση, Κατσαβάκη, Κατσάρα, Χρ. Παπαδόπουλο και Καλαϊτζή.

Αλλαγή μπήκαν και βοήθησαν στην επανάληψη οι:

Μαυρίδης, Στραβογιάννης και Μακρίδης

ΣΦΚ Πιερικός 1961







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου