Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Πιερικός - Κεραυνός Αγγελοχωρίου 0-1

 Η 12η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με την ήττα της ομάδας μας, την πρώτη εντός έδρας φέτος, απο τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με σκορ 0-1. 

Μπορεί να μην ήμασταν στην καλύτερη μας ημέρα αλλά θα μπορούσαμε στο πρώτο μέρος μέρος να πετύχουμε τέρμα ή τέρματα και να καθαρίσουμε εμείς το παιχνίδι γιατί δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέρουμε να τις αξιοποιήσουμε.

 Δεχθήκαμε στα μέσα του 2ου μέρους με μακρινό σουτ το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση και έφερε αυτήν την απρόσμενη ήττα.

Μια ήττα που μπορεί να μας στεναχώρησε αλλά η συνέχεια δε μας αφήνει ούτε χρόνο, ούτε περιθώρια να το σκεφτούμε πολύ, γιατί την ερχόμενη Τετάρτη 08/02 θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην Ελασσόνα για τον μεταξύ μας εκτός έδρας τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στην τοπική ομάδα. 

Αύριο Κυριακή 05/02 οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και απο την Δευτέρα θα μπούμε στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Ελασσόνας.

Ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε αρχικά τους:

Μπαλάφα, Νικολαΐδη, Κυπαρίσση, Τουλίκα, Δεληγιάννη, Μαυρίδη, Μακρίδη, Κατσαβάκη, Κατσιαμήτα, Παπαδόπουλο Χρ. και Καλαϊτζή.

Στο 2ο ημίχρονο αλλαγή μπήκαν και οι:

Κραγιόπουλος, Τσενικλής, Βήτος, Στραβογιάννης και Κατσάρας.

Κρατάμε την πρώτη συμμετοχή του Ραφαήλ Στραβογιάννη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με τη φανέλα της ομάδας μας. Ένα 19χρονο παιδί που πρίν απο 15 ημέρες, έπαιζε στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου