Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πιερικός - Εδεσσαϊκός 0-1 Αρνητικές εντυπώσεις για το αποτέλεσμα αλλά και 2 πέναλτι που δε δόθηκαν

 Αρνητικές εντυπώσεις προκαλεί η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της ομαδας μας απο τον Εδεσσαϊκό στο ξεκίνημα του 2ου γύρου. Το κλίμα πρέπει άμεσα να αντιστραφεί γιατί ούτε η μέχρι τώρα πορεία και η γενικότερη εικόνα της ομάδας, ούτε η προσπάθεια που γίνεται δεν δικαιολογεί τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών με έναν βαθμό στα τρία παιχνίδια. 

Και μάλιστα τα δυο εντός έδρας.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, υπάρχει μόνο η ανάγκη επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα.

Στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε αλλά δε τις αξιοποιήσαμε. Βγήκαμε ακόμη και τρείς εναντίον ενός σε αντεπίθεση με τους αντιπάλους μας αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη φάση και στο τέλος αποδείχθηκε ότι το πληρώσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ απο φάση που μπορεί να ξεκίνησε απο οφσάιντ παίκτη τη φιλοξενούμενης ομάδας και δε σφυρίχτηκαν υπέρ μας δυο παραβάσεις των αντιπάλων μέσα στην περιοχή τους σε ανατροπή του Παπαδόπουλου και χέρι αμυντικού.


Το παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό έχει τελειώσει και πλέον πρέπει να στρέψουμε όλοι το βλέμμα μας στο επόμενο με τον Δωτιέα στην Αγιά, κάνοντας μια νέα αρχή και επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε στο πρώτο μέρος τους:

Ντραμόλι, Χατζηκωνσταντίνου, Νικολαΐδη, Τουλίκα, Κατσάρα, Μακρίδη, Μαυρίδη, Κατσαβάκη, Παπαδόπουλο Χρ., Καλαϊτζή και Στραβογιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι:

Κατσιαμήτας, Δεληγιάννης, Βήτος και Κραγιόπουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου