Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Συνέχεια στην απόλυτη κυριαρχία για τα αήττητα "υπερηχητικά" κορίτσια του Πιερικού

 

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ:ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3  (13-25, 15-25, 11-25)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΜΕΛΙΚΗ

(25-16, 25-13, 25-17)

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα τρομερά κορίτσια του Πιερικού, που έχει δημιουργήσει ο Κώστας Σαρρής. Για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο πέτυχαν άλλες δυο καθαρές νίκες, συνεχίζοντας το φανταστικό απόλυτο σερί στις νίκες, αφού από την αρχή όλων των πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες είναι αήττητες έχοντας φτάσει το εκπληκτικό σερί στις νίκες στο 30-0!!!!!! καθώς ούτε στα φιλικά δεν έχασε ακόμη και από γυναικεία ομάδα Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ήδη τα κορίτσια του Πιερικού, έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες Νεανίδων και βρίσκονται στην 1η θέση τόσο στις κορασίδες με 27-0 σετ!!! όσο και στην ΄Β Εθνική κατηγορία Γυναικών, παραμένοντας παντού αήττητες παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους. 

Το φοβερό αυτό μοντέλο ομάδος που έχει δημιουργήσει ο ειδικός Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Σαρρής έχει αποσπάσει τον αμέριστο θαυμασμό όλων, καθώς οι παίκτριες του Πιερικού διαθέτοντας άριστη τεχνική και τακτική κατάρτιση, εκπληκτική αγωνιστική και εξωαγωνιστική πειθαρχία έχουν σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά τους και παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα παντού. Τα κορίτσια του Πιερικού “αρνούνται” να χάσουν σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζονται.

Στο παιχνίδι των Γυναικών για την ΄Β Εθνική κατηγορία Γυναικών πέρασε σαν σίφουνας από την Καστοριά, επιβεβαιώνοντας τόσο την βαθμολογική της θέση όσο και την  εκπληκτική της αγωνιστική κατάσταση. Το σκορ δείχνει το εύκολο πέρασμα από την Καστοριά αφού δεν συνάντησε καμία αντίσταση με συνέπεια ο προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια.

Στο παιχνίδι των κορασίδων οι παίκτριες του Πιερικού έκαναν το 9-0 στις νίκες!!! και το 27-0 στα σετ!!! δείχνοντας και σε αυτό το παιχνίδι, όπως δείχνει και εδώ το σκορ, ότι είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω απ΄ όλες τις ομάδες και καμία δεν μπορεί, όχι μόνο να τη σταματήσει, αλλά ούτε καν ένα σετ να κερδίσουν!!

Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια του Πιερικού έπαιξαν το παιχνίδι των Κορασίδων στις 10:00 το πρωί και αμέσως έφυγαν για την Καστοριά, όπου στις 16:00 έπαιξαν για το Γυναικείο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής κατηγορίας, και παρότι η ομάδα αγωνίζεται ουσιαστικά με την ομάδα των κορασίδων και μόνο δυο νεανίδες και παρά την κούραση του πρώτου παιχνιδιού και του ταξιδιού έδειξαν την εκπληκτική τους αγωνιστική κατάσταση που τους έχει φτάσει ο προπονητής Κώστας Σαρρής με την σκληρή, πειθαρχημένη και επιστημονική δουλειά που γίνεται στο τμήμα ώστε να μην πτοούνται ούτε από αποστάσεις, ούτε από αντιπάλους και να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού δήλωσε: “Συγχαρητήρια στα κορίτσια για ακόμη μία φορά, τόσο για τα αποτελέσματα όσο και για τις εμφανίσεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την υλοποίηση του υψηλού και μεγάλου στόχου που έχουμε θέσει σε κάθε κατηγορία.”

Σύνθεση Κορασίδων: Ζεϊμπέκη, Δεμερτζίδη, Ελατοπούλου, Λιόντου, Βασιλειάδου, Σαββίδου, Ελευθεριάδου, Παπακώστα, Κοσμίδη, Ζούντσα, Λιακοπούλου, Κατσίδου, Σαρηγεωργίου, Κόντου.

Η βαθμολογία

ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 27-0 27

2. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 24-6 24

3. ΜΕΕΛΙΚΗ 16-13 15

4. ΑΙΟΛΟΣ 11-18 9

5. ΑΡΧΕΛΑΟΣ 5-25 3

6. ΠΑΝΘΕΟΝ 4-25 3

Σύνθεση Γυναικών: Τουλίκα, Μαυρίδου, Ζεϊμπέκη, Δεμερτζίδη, Ελατοπούλου, Λιόντου, Βασιλειάδου, Σαββίδου, Ελευθεριάδου, Κατσίκα, Κόντου, Μπούντιμιρ, Ντάλτα.

Η βαθμολογία

ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 21-4 19

2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 20-5 18

3. ΓΡΕΒΕΝΑ 19-13 16

4. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖ 17-5 15

5. ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝ 16-11 14

6. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 10-10 9

7. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 10-17 8

8. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 7-20 6

9. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡ 8-20 5

10. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-24 1

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου