Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Νέο μηχάνημα γκρέιντερ για τον Δήμο Κατερίνης

Το συμφωνητικό για την «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού Δήμου Κατερίνης ‘’ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ - ενός ισοπεδωτή (Grader)”», υπεγράφη από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων & Αυτεπιστασίας, Γιάννη Συμεωνίδη και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο σύγχρονoς - ευρωπαϊκών προδιαγραφών ισοπεδωτής (Grader) αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου Κατερίνης, για συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας, διαμορφώσεις χώρων, χωματουργικές εργασίες, παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας, όπως π.χ. καθαρισμό οδών από χιόνια κ.ο.κ.

Η δαπάνη της προμήθειας καλύπτεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή και συνοδευτικού εξοπλισμού», ενώ ο  προϋπολογισμός της ανέρχεται στο ποσό των 399.280,00€ με ΦΠΑ. Ο ανάδοχος αναμένεται να παραδώσει τον ισοπεδωτή (Grader), το αργότερο έξι μήνες (6) από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού.

«Ενισχύουμε τις υποδομές και τον εξοπλισμό των υπηρεσιών μας. Αξιοποιούμε προς όφελος του Δήμου μας, κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης. Η απόκτηση του Grader θα συμβάλει στην εκτέλεση διαφόρων τεχνικών εργασιών, με έμφαση στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας» τόνισε σε δήλωσή του, ο κος Συμεωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου