Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Εμπιστοσύνη και χρόνος συμμετοχής στα νέα παιδιά της περιοχής μας

 Συνεχίζουμε να δείχνουμε εμπιστοσύνη δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά, ώστε να αποδείξουν ότι μπορούν και αξίζουν να φορέσουν τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου. 

Αντώνης Λάμπρου (17/07/2006) και Δημήτρης Βαρβαρέζος (19/09/2004) πήραν και επίσημα χθες το "βάπτισμα του πυρός" στο νικηφόρο  παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Περίστασης, στο οποίο αγωνίσθηκε και ο επίσης 16χρονος Δημήτρης Αδαμόπουλος.


Με έναν εργασιομανή, έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή που λατρεύει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τεχνικό επιτελείο που θα ζήλευε κάθε ομάδα της κατηγορίας αυτής και όχι μόνο,   με τις καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και ένα  ρόστερ που στοχευμένα  αποτελείται κατά 99% από γηγενείς, νεαρούς ποδοσφαιριστές, δημιουργούμε έναν ΠΙΕΡΙΚΟ προοπτικής, αγωνιστικής σταθερότητας και οικονομικής υγείας, έχοντας δίπλα μας τον "πρώτο πολίτη" της όμορφης πόλης μας και ένα διοικητικό σχήμα που λύνει όλα μας τα θέματα, εξασφαλίζοντας στην ομάδα την ηρεμία και στον ιστορικό μας σύλλογο,  αξιοπιστία και αξιοπρέπεια! 

Σύντομα θα ανακοινωθούν δύο ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές από την περιοχή μας. Παιδιά που έχουν τα κατάλληλα στοιχεία για μια λαμπρή συνέχεια!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου