Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Άλλη μια νίκη με καλή εμφάνιση για τον Πιερικό

 Συνεχίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, να μας επιβραβεύουν για την επιλογή μας να δημιουργήσουμε έναν διαχρονικά ισχυρό Πιερικό, "χτίζοντας" τον με υπομονή και επιμονή και μάλιστα χρησιμοποιώντας για την ...συνταγή, "αγνά, τοπικά υλικά". 

Ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του, είδαν την ομάδα μας  να ανοίγει το σκορ λίγο πρίν την λήξη του πρώτου μέρους, με ένα φανταστικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Παπαδόπουλος μετά απο πλαγιοκόπηση και πάσα "πάρε-βάλε" του εκπληκτικού Γιώργου Κυπαρίσση.

Η αδράνεια της αμυντικής μας γραμμής πρίν μπούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με το γκολ των γηπεδούχων.



Στο δεύτερο μέρος η πίεση μας για το γκολ που θα μας βάλει οδηγούς στο παιχνίδι έγινε ακόμη πιο έντονη. Σε μια ανύποπτη φάση όμως, επιθετικός των αντιπάλων μας βρέθηκε οριακά έξω απο την περιοχή μόνος του με τον Ντραμόλι, που στην προσπάθεια του να βρεί με τα χέρια την μπάλα γλιτώνοντας την εστία του, βγήκε εκτός μεγάλης περιοχής. Το σφύριγμα του διαιτητή, έδειξε φάουλ για τους γηπεδούχους και κόκκινη για τον τερματοφύλακα του Πιερικού.


Εκεί που μείναμε με 10 παίκτες, για 25΄λεπτά αγώνα (με τις καθυστερήσεις), οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν να δείχνουν πως δεν τους επηρεάζει η αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων μας και έψαχναν το γκολ της νίκης. Αυτό ήρθε στο 90΄, όταν ο Πολύκαρπος Κατσαβάκης έπαιξε πολύ ωραία το 1-2 με τον Αλέξη Κατσιαμήτα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό συρτό σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδωσε το εκτός έδρας τρίποντο στην ομάδα μας.

Η πορεία μας δεν είναι τυχαία ούτε και οι επιλογές μας, γι αυτό και συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πλάνο μας κλείνοντας τα αυτιά μας και δουλεύοντας ακόμη πιο σκληρά και μεθοδικά για να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε απο την αρχή.

Ο έμπειρος τεχνικός μας ξεκίνησε με τους:

Ντραμόλι, Κυπαρίσση, Μακρίδη, Δεληγιάννη, Τουλίκα, Κραγιόπουλο, Μαυρίδη, Κατσαβάκη, Κατσάρα, Παπαδόπουλο Χρ., και Κατσιαμήτα.

Αλλαγή μπήκαν και βοήθησαν για το τρίποντο και οι:

Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Βήτος, Νικολαΐδης και Καλαϊτζής


Οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα έπαιξαν και για τον εγχειρισμένο συμπαίκτη τους Ευριπίδη Μιτακίδη, στον οποίον και αφιερώνουμε τη νίκη!

Συγκινητική η παρουσία των φιλάθλων μας στο "παγωμένο" απο το ψύχος γήπεδο της Πτολεμαΐδας. Τους ευχαριστούμε διπλά και για την ολόθερμη υποδοχή της αποστολής μας στο γήπεδο μας στην Κατερίνη!

ΣΦΚ Πιερικός 1961





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου