Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Δυο προσθέσεις και μια αποχώρηση στον Πιερικό

 Η ενίσχυση του ρόστερ και συνάμα η αποχώρηση ποδοσφαιριστών συνεχίζεται απο την ομάδα μας, σε συνεργασία πάντα τεχνικού επιτελείου και διοίκησης. Δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα προστεθούν στο υπάρχων έμψυχο υλικό και ένας θα αποχωρήσει.

Έτσι, ανακοινώνουμε την απόκτηση του πολύπειρου 32χρονου Κατερινιώτη κεντρικού αμυντικού Στέφανου Κραγιόπουλου, που ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα μας καθώς έμεινε ελεύθερος απο τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Παίκτης του Πιερικού είναι απο σήμερα και ο Γιώργος Βήτος. Αμυντικός μέσος με καταγωγή απο την Αθήνα, είναι 25 ετών και έμεινε ελεύθερος απο τον Παναργειακό. 


Οι δυο ποδοσφαιριστές προπονούνται ήδη με την ομάδα μας, οι μεταγραφές τους έχουν εγκριθεί και σήμερα θα εκδοθούν τα δελτία τους για να τεθούν στην διάθεση του Λεωνίδα Μπίλη.

Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε προσωπική υγεία και πολλές επιτυχίες φορώντας τη φανέλα με το Π στο στήθος!

Ανακοινωνούμε επίσης την αποχώρηση του κεντρικού αμυντικού Αποστόλη Αδαμίδη. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με τον Βασίλη Κατσάρα να επιστρέφει μετά την απουσία του απο τον αγώνα του Σβορώνου, λόγω τραυματισμού. Στον αντίποδα, δύσκολα θα επιστρέψει ο Ευριπίδης Μιτακίδης που συνεχίζει να πονάει και αποχώρησε απο την χθεσινή προπόνηση. 

Αύριο Σάββατο 14/1 ολοκληρώνεται η προετοιμασία, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου. Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή των παικτών, που θα διεκδικήσει για την ομάδα μας την 7η συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου