Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Αιγινιακός: "Έφυγε" ο πρώην πρόεδρος, Βασίλης Κόντος

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Έφυγε σήμερα το πρωί για το μεγάλο ...ταξίδι ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Αιγινιακού Βασίλης Κόντος . Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή σε Κλινική της Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας τον τελευταίο καιρό σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ο κ. Κόντος γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης το 1950 και έζησε με την οικογένειά του στο Αιγίνιο έως το τέλος . Υπήρξε Διευθυντής στην Α.Τ.Ε. Αιγινίου ( μετέπειτα Πειραιώς ) και διετέλεσε Δήμαρχος Αιγινίου την τετραετία 2006-10 . Στον Αιγινιακό πέρασε από όλα τα διοικητικά πόστα από το 1976 έως το 2001 . Ήταν Πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της ομάδας για πάνω από 20 χρόνια . 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΟ

Το Διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τήμ και οι Ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του κ. Βασιλείου Κόντου για τον. αδόκητο χαμό του . Η οικογένεια του συλλόγου μας από σήμερα είναι φτωχότερη, αφού έφυγε από κοντά μας ένα σπουδαίος άνθρωπος, που προσέφερε τα μέγιστα για πολλά συναπτά έτη στο Αιγινιώτικο και Πιερικό ποδόσφαιρο από την θέση του Προέδρου .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει .

Για το Δ.Σ. του Αιγινιακού

Ο γενικός γραμματέας

Γιώργος Καρανικόλας

ΑΥΡΙΟ Η ΚΗΔΕΊΑ ΤΟΥ κ. ΚΟΝΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ 

Αύριο Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα του Αιγινίου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του κ. Βασίλη Κόντου, επί σειρά ετών Προέδρου του Αιγινιακού και τέως Δημάρχου Αιγινίου, που έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 72 ετών  .

Η σωρός του εκλιπόντα θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 11:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου