Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Επιστολή διαμαρτυρίας ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

Κι όμως το ποδόσφαιρο δεν ζέχνει…

Μια περιπλάνηση από την χαρά στη λύπη, από την νίκη στην ήττα και να σου πάλι από την αρχή, ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά και κυνηγούν τα όνειρα τους, προπονητές που εργάζονται με τις όποιες συνθήκες και μια χούφτα τρελών σε κάθε ομάδα διατεθειμένοι να βάλουν τα χρήματα τους, συναισθήματα, κόπο, αγάπη. Αυτά και άλλα πολλά. Αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κι όμως, γύρω σου, ακούς να λένε «το ποδόσφαιρο ζέχνει».

Όχι, το ποδόσφαιρο δεν ζέχνει.  Μερικοί παράγοντες το κάνουν να φαίνεται έτσι.  Είναι αυτοί οι ίδιοι που ξημεροβραδιάζονται μπροστά σε πλατείες και μπαινοβγαίνουν σε γραφεία «ψηλά», που ξαφνικά διαθέτουν τεράστια ποσά και «αγοράζουν» ότι κινείται ποδοσφαιρικά, δίχως να λογίζουν αθλητές, παίζοντας με τα όνειρα τους, δίχως να μετρούν άλλους συλλόγους, άλλους παράγοντες.  Με τρόπο που δεν έχει καμία ποδοσφαιρική ηθική, παιδεία, ποιότητα.  «Στείλε τον πατέρα να πάρει το δελτίο.  Προσέγγισε το παιδί με πλάγιο τρόπο». Είναι οι ίδιοι που δεν σηκώνουν μετά το τηλέφωνο, από γενναιότητα μάλλον, λες και δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Έπειτα δηλώνουν άγνοια για αυτές τις τακτικές, σαν να διοικεί κάποιος άλλος την ομάδα τους και πάμε πάλι από την αρχή.  

Κύριοι, σας καταλαβαίνουμε, θέλετε να «ψωνίζετε από τα ψηλά».  Η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, θα συνεχίσει να είναι φυτώριο ποδοσφαιριστών και να δημιουργεί τους πρωταγωνιστές του αύριο. Παρακαλούμε όμως ξεκινήστε να συμπεριφέρεστε σαν ομάδα στην κατηγορία που βρίσκεστε και αποτινάξτε τακτικές του παρελθόντος που πάνε το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω.  Εμείς επιλέγουμε να πηγαίνουμε μόνο μπροστά.  

Εδώ είμαστε για να συζητήσουμε την όποια μετεγγραφή ποδοσφαιριστή μας με συνεννόηση, γιατί πάνω από όλα  κυρίαρχος μας στόχος είναι η εξέλιξη και προώθηση τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.  

Σας περιμένουμε.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου