Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Απέκτησε τον Αλέξανδρο Κοντούλη ο Αιγινιακός

Του Γιώργου Καρανικόλα

Σε μια μεταγραφή επένδυσης και ... μέλλοντος προχώρησε ο Αιγινιακός αποκτώντας τον 17χρόνο μέσο Αλέξανδρο Κοντούλη από την Α. Ε. Ρετζικίου Θεσσαλονίκης.

Ουσιαστικά  ο Αλέξανδρος παρότι γεννήθηκε και διαμένει στη Θεσσαλονίκη, θα τον χαρακτήριζα γηγενή ποδοσφαιριστή, αφού η καταγωγή του είναι από το Αιγίνιο,  με γονείς από την Κωμόπολη της Βόρειας Πιερίας .

Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο, που το μέλλον του ανήκει ... και αναμφίβολα ο Αιγινιώτικος σύλλογος έκανε διάνα, που τον ενέταξε στο  έμψυχο δυναμικό του .

Ο Κοντούλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία " ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ " Πεύκων - Ρετζικίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕ Ρετζικίου .

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην προκειμένη περίπτωση το " μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά ", αφού τόσο ο Πατέρας του Αποστόλης, όσο και ο Παππούς του Αλέκος έπαιξαν στην ομάδα του Αιγινίου, για πολλά χρόνια . Ο πρώτος τις δεκαετίες του 60, (τέλος) και του 70 και ο Αποστόλης την δεκαετία του 90 . 

Εμείς να ευχηθούμε τον Αλέξανδρο καλή σταδιοδρομία και να τους ξεπεράσει στα γήπεδα .

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΎ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Κοντούλη στην ομάδα μας, τον καλωσορίζει και του εύχεται επιτυχίες και υγεία  .

Το Δ.Σ. του Αιγινιακού .

Στη φωτό Ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Κοντούλης ( δεξιά ), μετά την ένταξη του στον Αιγινιακό. Δίπλα του ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αργυρόπουλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου