Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Στον Πιερικό ο Κωστής Τσενικλής - Η αποστολή για τον προημιτελικό με Ακαδημία Π.Π.Π.

 Μετά τις τελευταίες προσθήκες που ανακοινώθηκαν απο την ομάδα μας, καλωσορίζουμε με χαρά και τον Κωστή Τσενικλή που επιστρέφει στο γνώριμο περιβάλλον της μεγάλης μας οικογένειας.

Ο Κωστής είναι επιθετικός γεννημένος το 2001 και θα ενισχύσει άμεσα μαζί με τον Βασίλη Κατσάρα την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. 

Μάλιστα ο Λεωνίδας Μπίλης συμπεριέλαβε τόσο τους δυο πιο έμπειρους όσο και τους δυο ακόμη νεώτερους ηλικιακά και πολύ τααλαντούχους (Λάμπρου-Αδαμόπουλο) στην αποστολή του 2ου προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με την Ακαδημία στο Ά ΔΑΚ (Τετάρτη 4/01, 14.15) αφού τα δελτία τους εκδόθηκαν σήμερα Τρίτη 3/01.

Θα λείψουν οι Γιώργος Καλαϊτζής (άρρωστος), Ευριπίδης Μιτακίδης και Μιχάλης Πορφυρίδης (τραυματίες), ενώ αμφίβολος είναι και ο Πολύκαρπος Κατσαβάκης με χτύπημα στον αστράγαλο.

Οι 20 της αποστολής είναι οι:

Μπαλάφας, Λαζαρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Τουλίκας, Νικολαΐδης, Μαυρίδης, Αδαμίδης, Μακρίδης, Κατσιαμήτας, Παπαδόπουλος Χρ., Παπαδόπουλος Κώστ., Τσενικλής, Κατσάρας, Κυπαρίσσης, Κατσαβάκης, Παπαευαγγέλου, Βαρβαρέζος, Αδαμόπουλος, Λάμπρου.

ΣΦΚ Πιερικός 1961 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου