Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ασφαλτοστρώσεις σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης

-Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η πρόσκληση για το διαγωνισμό έργων ασφαλτόστρωσης προϋπολογισμού 2,15 εκατομμυρίων ευρώ.

Με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο υφιστάμενο οδικό δικτυο Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης.Οι παρεμβάσεις βελτίωσης υλοποιούνται σε τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών τα οποία παρουσιάζουν φθορές, παραμορφώσεις,  ρηγματώσεις, καθιζήσεις και τροχοαυλακώσεις, καθώς και σε όλο το μήκος οδών, όπου παρατηρούνται έντονες φθορές του οδοστρώματος.

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν σχετικές εργασίες στην ΤΚ Γανόχωρας και Νέας Χράνης, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας, τα έργα ασφαλτόστρωσης θα ενταθούν το προσεχές διάστημα.

«Ο Δήμος Κατερίνης έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση του οδικού δικτύου σε όλη την πόλη, καθώς και στις κοινότητες», δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Να σημειωθεί ότι αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η πρόσκληση για το διαγωνισμό έργων ασφαλτόστρωσης προϋπολογισμού 2,15 εκατομμυρίων ευρώ.

«Έχουμε καταγράψει τα προβλήματα και έχουμε ιεραρχήσει τις προτεραιότητες. Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων είναι καθημερινές», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας. 


«Τυχόν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων οφείλονται στις δυσκολίες που προκύπτουν από τα συνεχή αιτήματα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για εγκατάσταση δικτύων, καθώς και από την επέκταση του δικτύου για το φυσικό αέριο», είπε ο κ. Γιάννης Συμεωνίδης. «Είμαστε σε επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που είναι σε εξέλιξη, να ξεκινήσει άμεσα και να ολοκληρωθεί ταχύτατα η βελτίωση των δρόμων στην πόλη και τις κοινότητες», συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου