Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πιερικός: Επένδυση με Κουρνούτη, Πορφυρίδη, Παπαδημητρίου - Η αποστολή με ΑΕΠ

 Τον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα κυπέλλου θα δώσει αύριο Τετάρτη (01/02/2023, 14.30΄) η ομάδα μας στην Περίσταση με την τοπική ΑΕΠ. Μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο μας Ά ΔΑΚ, η πρόκριση είναι πιο κοντά στην ομάδα μας, που θα ζητήσει να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.

Γι αυτό και ο Λεωνίδας Μπίλης δεν πήρε μαζί του τους Κατσιαμήτα, Κατσαβάκη, Κυπαρίσση, Παπαδόπουλο Χρ. και Κραγιόπουλο που θέλησε να ξεκουράσει. 

Θα λείψει ο τιμωριμένος Ντραμόλι και ο εγχειρισμένος Μιτακίδης. Με την μικτή της ΕΠΣ Πιερίας στην αποστολή, θα είναι εκτός και ο 16χρονος Λαζαρίδης.

Οι 20 της αποστολής:

Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Πορφυρίδης, Αδαμόπουλος, Κατσάρας, Σύρπης, Παπαδημητρίου, Βήτος, Νικολαΐδης, Τουλίκας, Λάμπρου, Μακρίδης, Τσενικλής, Μαυρίδης, Βαρβαρέζος, Καλαϊτζής, Στραβογιάννης, Παπαευαγγέλου, Παπαδόπουλος Κώστ.

Επένδυση με Παπαδημητρίου, Πορφυρίδη, Κουρνούτη!

Η επένδυση στο μέλλον με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές απο την περιοχή μας συνεχίζεται για τον Πιερικό που θέλουμε, για την ομάδα που "χτίζουμε". Αποκτήθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλεγμένοι απο τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του. Παιδιά που προέρχονται απο την ακαδημία του ιστορικού μα συλλόγου και αγωνίζονταν απο την αρχή της περιόδου, με τη φανέλα της 25ης Μαρτίου.

Έτσι, παίκτες της ανδρικής μας ομάδας, είναι οι 16χρονοι Μιχάλης Πορφυρίδης (28/12/2006), Σπύρος Κουρνούτης (06/12/2006) και Αστέρης Παπαδημητρίου (07/02/2006). 

Μάλιστα οι Πορφυρίδης και Παπαδημητρίου προπονούνται απο την αρχή Ιανουαρίου με την ομάδα μας, εκδόθηκαν τα δελτία τους και συμμετέχουν κανονικά στην αποστολή του αυριανού επαναληπτικού ημιτελικού της Περίστασης.

Καλωσορίζουμε τους τρείς νεαρούς στην ομάδα μας. Ευχόμαστε να πετύχουν όσα ονειρεύονται στο ποδόσφαιρο, με υγεία και το Π στο στήθος!

ΣΦΚ Πιερικός 1961






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου