Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Πρεμιέρα με νίκη για τους αήττητους πρωταθλητές, παίδες του Πιερικού

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0    (25-13, 25-20, 25-11)

Με το δεξί ξεκίνησαν το πρωτάθλημα Κ18 οι περσινοί αήττητοι πρωταθλητές του Πιερικού, καθώς στο ντέρμπι κέρδισαν την ομάδα της Σκύδρας με 3-0 σετ.

Οι παίκτες του Πιερικού συνέχισαν το αήττητο σερί τους που έχουν εδώ και δυο χρόνια, καθώς έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα Παμπαίδων και το πρωτάθλημα Παίδων αήττητοι.

Τα αγόρια του Πιερικού διακρίνονται για τα πλούσια σωματομετρικά τους χαρακτηριστικά, για την άριστη τεχνική και τακτική κατάρτιση, και φυσικά για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική πειθαρχία τους, όπως τους τα δίδαξε ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής, έτσι και σ' αυτό το παιχνίδι ξεδίπλωσαν ένα μικρό μέρος από το πλούσιο ταλέντο τους. 

Και στα τρια σετ η ομάδα του Πιερικού, έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, έπαιρνε μια διαφορά στο σκορ την οποία και μεγάλωνε σιγά σιγά, για να κερδίσει και τα τρία σετ εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Οι μικροί παίκτες σε ηλικία του Πιερικού δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις, με την υλοποίηση του στόχου τους που είναι για τρίτη συνεχή χρονιά η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η διάκριση στο πανελλήνιο, κάτω από τις οδηγίες του ανθρώπου που έχει οδηγήσει το βόλεϊ της Κατερίνης στις μεγαλύτερες και υψηλότερες διακρίσεις, του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Σαρρή.

Η σύνθεση: Κρομύδας Στ., Κρομύδας Λ., Μαϊμάρης, Χρυσικός, Δημολιός, Βασάλος, Αβραμίδης, Μπατσούδης, Παππάς, Τσώλης.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου