Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Πιερικό

Νέο έτος και νέα μεγάλη πρόκληση για τον ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής (8/1 – 15:00) στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» τον Πιερικό στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, με την ομάδα μας να επιθυμεί διακαώς να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις τις για το 2023.

Η προετοιμασία του ΓΑΣ για το αυριανό σπουδαίο παιχνίδι κύλησε χωρίς προβλήματα, με τον Νίκο Θεοδοσιάδη να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για πρώτη φορά φέτος σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με την είδηση της ημέρας να αποτελεί ασφαλώς η πρώτη παρουσία του Νίκου Χατζηθεοδωρίδη στην αποστολή της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, με τον 29χρονο ακραίο να έχει αφήσει οριστικά πίσω την περιπέτεια του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε όλους αυτούς τους μήνες. Από την άλλη πλευρά, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΑΣ, Χρήστος Αλεξίου δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει και η πρώτη του συμμετοχή αναμένεται εκτός απροόπτου στο επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αδάμος, Αδαμόπουλος, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Κόλα, Κούζας, Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μακράκης, Μάλα, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Σιδηρόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Τροίρης, Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου