Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες ύστερα από δυο σερί αρνητικά αποτελέσματα ταξιδεύει την Κυριακή ο ΓΑΣ Σβορώνου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στους "Νέους Επιβάτες" για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η προετοιμασία του ΓΑΣ για το αυριανό παιχνίδι κύλησε ομαλά με τον Νίκο Θεοδοσιάδη να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην αποστολή τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Χρήστο Αλεξίου και Γιάννη Τζώτζο. 

Από την άλλη, επιστρέφει στη δράση ο Σωτήρης Καραγκούνης έπειτα από τον τραυματισμό του, ενώ ο τεχνικός της ομάδας μας καλείται να αντιμετωπίσει τις απουσίες του τιμωρημένου Σκαμπαρδώνη ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Πιερικό, καθώς και των Μακράκη που δεν είναι ακόμη έτοιμος έπειτα από την περιπέτεια με τον Covid αλλά και του ανέτοιμου Τροίρη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Αδάμος, Αδαμόπουλος, Αλεξίου, Βούλγαρης, Δημηνάς, Δημητρίου, Καραγκούνης, Κόλα, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μυρωτής, Μυστρίδης, Ναρίνογλου, Σιδηρόπουλος, Τζώτζος, Χατζηθεοδωρίδης.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου