Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Πιερικός και Θύρα 5 κοντά στα παιδιά του "ΒΕΝΙΑΜΙΝ"

 Παραδώσαμε σήμερα στην διοίκηση του ΒΕΝΙΑΜΙΝ τα λούτρινα κουκλάκια που είχαν πετάξει στον αγωνιστικό χώρο οι φίλαθλοι της ομάδας μας, πρίν τον εντός αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΠ Κοζάνης (21/12) ο οποίος ήταν ο τελευταίος του 2022.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αριστείδης Πετρίδης, μας υποδέχθηκε με θέρμη και παρέλαβε μια μεγάλη ποσότητα λούτρινων παιχνιδιών (μια τεράστια μαύρη σακούλα) τα οποία θα διατεθούν στα δεκάδες παιδιά που υποστηρίζει και προστατεύει ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ. 

Ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Μπάμπης Πεΐδης και ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης εκπροσώπησαν την ομάδα μας. Παρόν ο κύριος εμπνευστής της πολύ όμορφης αυτής κίνησης   "Τέλης", εκπρόσωπος της ΘΥΡΑΣ 5 των οργανωμένων φίλων του Πιερικού και ο καλός φίλαθλος Δημήτρης Αδαμόπουλος, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ιστορικού συλλόγου μας!

Το μεγάλο κύμα των ιώσεων την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, απέτρεψε την αρχική επιθυμία μας να επισκεφτούμε και την παιδιατρική του νοσοκομείου της περιοχής μας. Κρίναμε πως η παρουσία μας εκεί, θα έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά των οποίων η υγεία δοκιμάζεται. 

Θα είμαστε πάντα παρόν σε ανάλογες, Θεάρεστες προσπάθειες!

ΣΦΚ Πιερικός 1961


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου