Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Αιγινιακός - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 4-0 Ποδαρικό με το ...δεξί

Του Γιώργου Καρανικόλα

Καλό ξεκίνημα στην ανατολή του 2023 έκανε ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα του,  πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός, που παρουσία αρκετών φιλάθλων στο "Γιάννης Παραλυκίδης " κέρδισε με 4-0 το νεανικό συγκρότημα των Ποντίων Κατερίνης με 4-0 .  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διαιτητής κ Τάσος Ασλανίδης πρίν την έναρξη του παιχνιδιού κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του αιώνα μεγάλου Πελέ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν στο γήπεδο κάτω από τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή κ. Σάκη Καραγεώργου , συνεργάτη του κ.  Ντάμτσιου, που απουσίαζε στο Αγρίνιο λόγω υποχρεώσεων στη σχολή Προπονητών της ΕΠΟ .

Στο α' ημίχρονο οι Αιγινιώτες ήσαν αγωνιστικοί μεν, αλλά έφτιαχναν το κάτι παραπάνω στην τελική τους προσπάθεια .  Πάντως κατάφεραν να βρούν τον δρόμο πρός τ' αντίπαλα δίχτυα μια φορά  . Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τον Αιγινιακό να είναι σαρωτικός, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία . Η ΑΕΠ Κατερίνης κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, όμως επιθετικά, εκτός λίγων περιπτώσεων δεν απείλησε την εστία του γκολκίπερ Γιώργου Κύρου .Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι  : Δαραής στο 33' , Παππάς στο 51' Τουλκερίδης στο 63'  και Καπετάνος στο 73'  .

Χωρίς προβλήματα η Διαιτησία του κ. Τάσου Ασλανίδη και των βοηθών Διαιτητών κ. κ. Μαυρογιώργη και Σταφίδα .

Αιγινιακός : Κύρου , Καταχιώτης, στο 77' Παυλίδης,  Κακατάτσιος, στο 86' Βουλτσίδης,  Ρίζος, Παππάς, Τσολακίδης, στο 67' Μιχαηλίδης,  Χατζηδίμπας, Παπαδόπουλος,  Δαραής, στο 67' Ορφανίδης, Καπετάνος, Τουλκερίδης ΠΑΕ Ποντίων : Τσακνάκης,

Σταθακόπουλος, Γιώτσας,Κυλώνης, Μουρατίδης, Κατσαμάγκας, στο 64' Μανουσαρίδης, Ανυφαντής, στο 79' Καραγιαννίδης,  Ίτσιος,  στο 79' Κουκουνάρας , Καζακλαρης, Καραφουλίδης, στο 53' Φωκαίδης, Σεϊταρίδης,

Στις φωτό: 1) Ο Αιγινιακός σε πρόσφατη εμφάνιση του.

2) : Ο Προπονητής του Αιγινιακού κ Γιώργος Ντάμτσιος ( αριστερά ) , με τον συνεργάτη του Σάκη Καραγεώργου που κοουτσάρισε  μ' επιτυχία την ομάδα στην σημερινή νίκη επί των Ποντίων Κατερίνης ( 4-0 ).

Ο Προπονητής του Αιγινιακού κ Γιώργος Ντάμτσιος, βρίσκεται απο χθές Παρασκευή 6/01 στο Αγρίνιο για την δεύτερη φάση του διπλώματος UEFA B.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου