Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Πιερικός - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2-1 Αφιερωμένη η νίκη στον Δήμαρχο!

 Τα παιδιά του Λεωνίδα Μπίλη συνεχίζουν να μας χαρίζουν όμορφες στιγμές και να οδηγούν την ομάδα μας απο επιτυχία σε επιτυχία. Το σημερινό τρίποντο πρόσθεσε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και τρείς σημαντικούς για τη συνέχεια βαθμούς, αποδεικνύοντας την πολύ καλή κατάσταση των ποδοσφαιριστών μας, αποτέλεσμα της πολύ καλής και επαγγελαμτικής δουλειάς που γίνεται απο το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μας.

Το τελικό 2-1 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου μας κρατάει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα η εικόνα μας, μας υπενθυμίζει πως αυτή η ΝΕΑΝΙΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΗ και πολλά υποσχόμενη για το παρόν και το μέλλον ομάδα, αποδεδειγμένα μπορεί να υλοποιήσει κάθε στόχο, αν συνεχίσει με ηρεμία και ταπεινότητα την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Το 1-0 έγινε με εύστοχο πέναλτι του Γιώργου Κυπαρίσση και άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι σε μια στιγμή αδράνειας της αμυντικής μας γραμμής. Το πέναλτι κέρδισε ο Χρήστος Παπαδόπουλος που πέτυχε το 2ο τέρμα της ομάδας μας, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη αφού μετά το γκόλ του, δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με τους:

Μπαλάφα, Νικολαΐδη, Χατζηκωνσταντίνου, Κραγιόπουλο, Τουλίκα, Μακρίδη, Κυπαρίσση, Κατσαβάκη, Κατσιαμήτα, Παπαδόπουλο Χρ., Κατσάρα.

Αλλαγή μπήκαν και βοήθησαν για τη νίκη οι:

Καλαϊτζής, Τσενικλής, Μαυρίδης, Βήτος, Δεληγιάννης.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου. 

Αφιερώνουμε τη νίκη στον Δήμαρχο της πόλης μας Κώστα Κουκοδήμο. Η παρουσία του κοντά μας, εξασφαλίζει διαχρονικά την διοικητική και οικονομική υγεία της ομάδας μας!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου