Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΓΑΣ Σβορώνου - Πιερικός 0-2 Με σκόρερ Κατσιαμήτα και Μιτακίδη

 Δίκαιη και καθαρή νίκη της ομάδας μας επί του ΓΑΣ στον Σβορώνο, με σκορ 0-2. Μια νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στην κορυφή και επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη αυτή την εποχή και μετά απο 5 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τα γκόλ της ομάδας μας πέτυχαν ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας με δυνατό σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής στο πρώτο μέρος και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ ο Ευριπίδης Μιτακίδης.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός ξεκίνησε με τους:

Μπαλάφα, Νικολαΐδη, Χατζηκωνσταντίνου, Μακρίδη, Τουλίκα, Μαυρίδη, Δεληγιάννη, Κυπαρίσση, Κατσιαμήτα, Κατσαβάκη, Παπαδόπουλο Χρ.

Στο 2ο μέρος έπαιξαν και οι:

Τσενικλής, Καλαϊτζής, Αδαμίδης, Παπαευαγγέλου, Μιτακίδης.

Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα για τον ΓΑΣ Σβορώνου. Ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία, θα ανταποδώσουμε στον 2ο γύρο.

Ευχαριστούμε και τους φιλάθλους μας που για ένα ακόμη παιχνίδι δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να μας ενισχύουν με τις θερμές τους εκδηλώσεις!

Για αύριο Δευτέρα 9/1 έχει δοθεί ρεπό. Άπαντες επιστρέφουν την Τρίτη 10/1 στις προπονήσεις για να ξεκινήσει η προετοιμασία της επόμενης 9ης αγωνιστικής, με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου