Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο απο την οικογένεια Μετενίδη προς το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Γενικό  Νοσοκομείο Κατερίνης και το Γ.Ν.Θ Παπανικολάου.

Έπειτα από 62 ημέρες νοσηλείας στις μονάδες εντατικής θεραπείας, μας δώσατε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τον αγώνα της συζύγου / μητέρας μας σε κέντρο αποκατάστασης.

Γ΄Εθνική: Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής

 Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όρισε τους διαιτητές που θα “σφυρίξουν” τις συναντήσεις της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 στις 15:00.

Παραίτηση Γιάννη Συμεωνίδη

 Η Ελπίς Ανδρομάχης ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Γιάννη Συμεωνίδη.

Πανέτοιμος αύριο ο Αιγινιακός

Του Γιώργου Καρανικόλα

Με την  διεξαγωγή της 10ης εμβόλιμης αγωνιστικής μέρας συνεχίζεται αύριο Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Ά ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα και διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

 Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι παρατηρητές της εμβόλιμης 10ης αγωνιστικής, την Τετάρτη 21/12 στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας:

MY MAX PET SHOP - Καλές Γιορτές!


Αήττητες Πρωταθλήτριες χειμώνα κερδίζοντας το ντέρμπι κορυφής οι γυναίκες του Πιερικού

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-3

(14-25, 26-24, 14-25, 25-22, 6-15)

Πρωταθλήτριες Χειμώνα αναδείχθηκαν οι Γυναίκες του Πιερικού, αφού στο ντέρμπι κορυφής που έγινε στην Αλεξάνδρεια κέρδισαν την ομάδα της Αλεξάνδρειας με 3-2 σετ και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα στην ΄Β Εθνική κατηγορία. 

Δήμος Κατερίνης: Παραλαβή του πρώτου απορριμματοφόρου συλλογής βιοαποβλήτων

Το πρώτο σύγχρονο απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης “Διαχείριση Βιοαποβλήτων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας “, του Επιχειρησιακού Προγράμματος ” Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος ανάπτυξη 2014-2020″, παρέλαβε από τον Φο.Δ.Σ.Α., η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης. 

Λύκειον των Ελληνίδων Κατερίνης

Με δύο εκδηλώσεις αποχαιρετά το Λύκειον των Ελληνίδων Κατερίνης το 2022.  Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κατερίνης και τον ΟΠΠΑΠ στις 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Λυκείου με θεατρικό , κάλαντα

Δήμος Κατερίνης: Με τα σχολεία ο επίλογος των δράσεων ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών

Επίλογο στις δράσεις για την ευαισθητοποίηση  μαθητών Γ’ Γυμνασίου των σχολικών μονάδων της Πιερίας, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών αποτέλεσε η σημερινή ημερίδα, που πραγματοποίησε το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης.