Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΟΚ Κρηστώνης - Πιερικός 1-2 Ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια το τρίποντο

 Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας στο Κιλκίς με σκορ 2-1 απέναντι στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Ένα πολύ ευεργετικό τρίποντο, που μας ανεβάζει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, μια αγωνιστική πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών.

Ά ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Α΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής

Γ΄εθνική: Αποτελέσματα 6ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Γ΄Εθνική - 2ος όμιλος

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

Η αποστολή του Πιερικού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Χωρίς αλλαγές στην αποστολή της θα ταξιδέψει η ομάδα μας σήμερα (Σάββατο 17/12),  για να αγωνιστεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στο Κιλκίς, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης (15.00΄).

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Η αποστολή για τον αγώνα του Σβορώνου

 Η αποστολή της ομάδος μας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου στο γήπεδο "Λάζαρος Ξανθόπουλος".

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 21 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Με αποφασιστικότητα και με τα μάτια στο στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΓΑΣ Σβορώνου ενόψει της αυριανής σπουδαίας αναμέτρησης με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» στον αγώνα για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Ο Αη Βασίλης έφτασε στην Κατερίνη!

 Μετά από ένα μακρύ ταξίδι ο Αη Βασίλης έφτασε στην Κατερίνη και ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί  σε  ένα πάρτυ εκπλήξεων για μικρούς και μεγάλους, σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου & ώρα 17:00  – μία μέρα πριν σηκώσει και επίσημα αυλαία – το  1ο Μουσείο των Χριστουγέννων (Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» - πρώην οικία Τσαλόπουλου).