Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Αρχιερατικές παραστάσεις τα Χριστούγεννα

Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Η Κατερίνη φιλοξενεί τα Δ’ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Πανελλήνιο Διασυλλογικό Κύπελλο Παγκρατίου Αθλήματος)

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θεοδοσιάδη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Δήμος Κατερίνης – Δημοτικό Πάρκο: Το «Δέντρο των Ευχών» στόλισαν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων

Πόσες ευχές μπορούν να χωρέσουν πάνω σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο; Χιλιάδες όταν πρόκειται για το πανύψηλο δέντρο των Ευχών στο Δημοτικό Πάρκο. Η πιο ζεστή μάλιστα χριστουγεννιάτικη ευχή αποτυπώθηκε στα παιδικά χαμόγελα μαθητών & μαθητριών δημοτικών σχολείων του Δήμου Κατερίνης, οι οποίοι στόλισαν σήμερα, με ζωγραφιές, ευχές και κορδέλες, το πιο αισιόδοξο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών».

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης

ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου

 Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι παρατηρητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 17/18 Δεκεμβρίου.

ΕΠΣ Πιερίας: Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομών

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, δεν θα διεξαχθούν αγώνες υποδομών της ΕΠΣ λόγω των συναντήσεων τμημάτων υποδομής φιλανθρωπικού χαρακτήρα των σωματείων ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ (Σάββατο) και ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Κυριακή).