Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Αναγέννηση Κολινδρού: Παραμυθένια Χριστούγεννα

 Με μεγάλη χαρά και πολύ χριστουγεννιάτικη διάθεση όλοι οι τοπικοί σύλλογοι μαζί, σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία Κολινδρού για να κάνουμε και τα φετινά Χριστούγεννα στον Κολινδρό.....Παραμυθένια!!!

Ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης "Ελπίς Ανδρομάχης"

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η περίοδος της Αγάπης. Η γέννηση του Θεανθρώπου μας οδηγεί στην δικιά μας πορεία προς το φως της ζωής. Οι έννοιες της αλληλεγγύης και της προσφοράς αναζητούν τη δικιά τους μετουσίωση στο θαύμα της ψυχής του καθενός. 

"Ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης"

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Νέου Κεραμιδίου τα τμήματα υποδομών των ομάδων Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, Βατανιακου, ΑΕ Περίστασης και Καλλιθεακού Καλλιθέας συνδιοργανώνουν μια ποδοσφαιρική γιορτή με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για την διάθεση τους στο κοινωνικό παντοπωλείο και τα συσσίτια της Μητρόπολης.

Το πάλεψε ο Ερμής, πιο δυνατός ο Βατανιακός πήρε τη νίκη με σκορ 3-1

 Ο Βατανιακός νίκησε χθες 3-1 στο γήπεδο της Εξοχής και στον δεύτερο προημιτελικό τον τοπικό Ερμή και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.