Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Γ΄Εθνική - 2ος όμιλος: Πρόγραμμα, διαιτητές, παρατηρητές 4ης αγωνιστικής

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όρισε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου Νοεμβρίου 2022 στις 15:00.

"Ελεύθερη κατάβαση στο χιόνι" με ποδήλατο

 Ιστορία : "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ " με ποδήλατο, στην Πιερία φυσικά και στα Πιέρια Όρη! Δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει -όσο και εαν ψάξαμε- καταγεγραμμένο κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα.

Τα γενέθλια του κορυφαίου του Πιερικού ποδοσφαίρου

 Με αφορμή τα ογδοηκοστά πρώτα γενέθλια του κορυφαίου ποδοσφαιριστή που ανέδειξε διαχρονικά το ποδόσφαιρο της Πιερίας, του Πολυχρόνη Φουλίδη, το ορθό του επιθέτου είναι Φωλίδης, δέχθηκε στην οικία του την επίσκεψη ευχών και αναμνήσεων από τον συντονιστή της ομάδας πρωτοβουλίας συλλογής και  καταγραφής της ιστορίας του Πιερικού αλλά και της ίδρυσης του αθλητικού μουσείου Κατερίνης, Δημητρίου Αδαμόπουλου και του επίσης σημαντικού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Πέτρου Πουρπουτίδη.

Φιλικό μπασκετικό τρίο

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στον αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Α 'κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ του " ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ " και του Ζαφειράκη Νάουσας που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου ο φωτογραφικός φακός" συνέλαβε " να παρακολουθούν μαζί το σημαντικό παιχνίδι της 8η αγωνιστικής μέρας για τον Α' όμιλο τρείς σπουδαίους καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων, που συνδέονται με στενούς  δεσμούς φιλίας .

Δήμος Κατερίνης: Επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων

Στο παραλιακό μέτωπο και κυρίως στην Παραλία και την Ολυμπιακή Ακτή, εντοπίζονται τα προβλήματα, τα οποία προκάλεσαν αργά τη νύχτα ισχυρές βροχοπτώσεις στον Δήμο Κατερίνης.