Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Την άλλη Τετάρτη το Ακαδημία Πλαταμώνα-Πιερικός για το κύπελλο

 Ανταποκριθήκαμε θετικά στο αίτημα αναβολής της Ακαδημίας Πλαταμώνα κι έτσι δε θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για την Τετάρτη 30/11 πρώτο παιχνίδι κυπέλλου (προημιτελικός) με γηπεδούχο τον σύλλογο της νότιας Πιερίας.

Το 1ο Μουσείο Χριστουγέννων στην Ελλάδα είναι στην Κατερίνη

Ο Δήμος Κατερίνης φορά τα γιορτινά του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουμε όλοι μαζί,  κάτοικοι και επισκέπτες  σ’ έναπαραμυθένιο σκηνικό, στην πιο χαρούμενη και φωτεινή γιορτή του χρόνου, με σημείο αναφοράς,το πρώτο στην Ελλάδα Μουσείο Χριστουγέννων, στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλόπουλου). 

Το 15ο νηπιαγωγείο Κατερίνης γνωρίζει το θέατρο

Το θέατρο χαρακτηρίστηκε και δικαίως άλλωστε ως το σχολείο του λαού. Μάλιστα όταν διδάσκεται στην παιδική ηλικία, αναμφίβολα συμβάλλει στην προοπτική εμπέδωσης πληρέστερου πεδίου μόρφωσης των νέων ανθρώπων.

Ταβέρνα "ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ" με φρέσκα θαλασσινά!


Έκθεση φωτογραφίας του Αιγινιακού

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, στο πνεύμα των αγίων ημερών των Χριστουγέννων, που ακολουθούν συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πύδνας -  Κολινδρού, οι οποίες θα λάβουν χώρα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου δίπλα από το Δημαρχείο στο Αιγίνιο.

Εντυπωσιακές επιδόσεις από το τμήμα κολύμβησης του Αρχέλαου Κατερίνης στο χειμερινό κύπελλο κολύμβησης

 Οι αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έδωσαν το παρών στο χειμερινό κύπελλο κολύμβησης που διεξήχθη στο Καρπενήσι με τους καλύτερους κολυμβητές της χώρας.

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας αποζημίωσε τους παρόντες!

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας, χθες το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Εκάβη) ικανοποίησε με το παραπάνω όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν, στα πλαίσια τιμής της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, την Πνευματική Εκδήλωση με θέμα την «ΗΘΙΚΗ», το μεγάλο και διαχρονικό ζητούμενο στη κοινωνία.

Τελετή Αγιασμού και Ονοματοδοσίας αίθουσας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας

Σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η τελετή Αγιασμού και Ονοματοδοσίας  αίθουσας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, σε αίθουσα «Μιχάλη Σιαμάτρα», προς τιμήν του εκλιπόντος διασώστη.

Ευχαριστήριο Αιγινιακού

 Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Αναγέννησης Κολινδρού για την άψογη φιλοξενία, που επιφύλαξε στην αποστολή του συλλόγου μας στον μεταξύ μας αγώνα της 26-11-2022 του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Ευχαριστήριο της εφορίας παλαιστικού τμήματος του Αρχέλαου Κατερίνης

 Η εφορία του παλαιστικού τμήματος του Αρχέλαου Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης για την χορήγηση νέου μουσαμά στο ταπί της Παλαίστρας των Πρωταθλητών.