Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Καστοριά-Πιερικός 2-1 Έχασε τους βαθμούς μέσα απο τα χέρια του

Την απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών του έχει να διαχειριστεί μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Μπίλης. Η ομάδα της Κατερίνης, έχασε κυριολεκτικά μέσα απο τα χέρια της τους τρείς βαθμούς στην Καστοριά.

Η συγκίνηση στη βραδιά αναμνήσεων και τιμών του Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης

 Το κουβάρι των αναμνήσεων ξετυλίχθηκε με τον ιδιαίτερα ιδανικό τρόπο στην εκδήλωση αφιέρωμα στην εξηνταπεντάχρονη διαδρομή του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ», του φορέα της πόλης που εκφράζει τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και ευρύτερα σε εθνικό και διεθνές στερέωμα.

Ισόπαλο 0-0 το Νέο Κεραμίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο έγινε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Πρώτη νίκη στη Γ’ Εθνική για το ΓΑΣ, 2-0 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με «εκτελεστή» Κυπαρίσση

Την παρθενική του νίκη σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος επικράτησε με 2-0 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης μέσα στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Δήμος Κατερίνης: Δράσεις ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών

Στο μήνυμα της μη ανοχής άσκησης βίας κατά των γυναικών για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, επικεντρώνει τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης.

Ο τεράστιος Παύλος Κραγιόπουλος τερματίζει (βίντεο-φωτο)

 Ο τερματισμός του ακούραστου και τεράστιου ψυχικά Κατερινιώτη δρομέα.