Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

 Οι διαιτητές και οι παρατηρητές των αγώνων του Σαββατοκύριακού:

Μνημόνιο συνεργασίας με τη UNICEF υπέγραψε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

Η Κατερίνη, υποψήφια Πόλη Φιλική προς τα Παιδιά

Υποψήφια Πόλη Φιλική προς τα Παιδιά, είναι η Κατερίνη μετά την υπογραφή Μνημονίου μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και Γραφείου UNICEF στην Ελλάδα. Το Μνημόνιο συνυπέγραψαν το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και ο Διπλωματικός Εκπρόσωπος του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα κ. Luciano Calestini.

Η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θεοδοσιάδη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου στα γραφεία του συλλόγου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος». Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησε για την Κυριακάτικη αναμέτρησητου ΓΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης εντός έδρας και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά και με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το συμβόλαιο αγοράς έκτασης 5 στρεμμάτων υπέγραψε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

Νέα επέκταση στα Κοιμητήρια του Αγ. Λαζάρου

Το συμβόλαιο αγοράς 5 στρεμμάτων για την επέκταση του Β’ Κοιμητηρίου στον Άγιο Λάζαρο, υπέγραψε  παρουσία της Συμβολαιογράφου Ελένης Λεοντιάδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, υλοποιώντας σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκδήλωση LAIONS - Η Μυράντα Παππά μας ταξίδεψε στη διαχρονικότητα της Κατερίνης

  Οι μαρτυρίες και η χαρτογράφηση των περιηγητών από τα μέσα του περασμένου αιώνα, η κοινωνία των πρώτων εποίκων, η εγκατάσταση των πληθυσμιακών στοιχείων της ενδοχώρας και αργότερα των προσφύγων από τις αλησμόνητες πατρίδες της Ανατολής, οι φαμίλιες και η βιωματική καθημερινότητα των πολιτών, αποτέλεσαν το περίγραμμα της εμπεριστατωμένης παρουσίας της διαχρονικότητας της Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Παραδίδεται από τη ΔΕΔΑ το 1ο υπαίθριο γυμναστήριο

- Σήμερα Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό πάρκο 

Το 1ο υπαίθριο γυμναστήριο στο δημοτικό πάρκο,θα παραδώσει και επίσημα στον Δήμο Κατερίνης, σήμερα στις 4 το απόγευμα, η Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Δικτύων Αερίου.

Οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική (2ος όμιλος)

 Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της 3ης στροφής στην Γ' Εθνική (2ος όμιλος), που θα διεξαχθεί  την Κυριακή 27/11.

Την Παρασκευή η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας

 Την Παρασκευή 25-11-2022 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης στη Νέα Έφεσο, θα γίνει η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Το κατάφερε ΚΑΙ αυτό! Παραχώρηση των στρατοπέδων στον Δήμο Κατερίνης με ''υπογραφή'' Κώστα Κουκοδήμου

 Ένα αίτημα πολλών δεκαετιών ικανοποιείται  προς όφελος των κατοίκων της Κατερίνης

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, η Κατερίνη τιμά την Πολιούχο της Αγία Αικατερίνη. Το θρησκευτικό εορτασμό θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Τα χωριά των Πιέριων έχουν όλα όσα αναζητάμε κατά τις χειμερινές αποδράσεις

Ανάμεσα στους νομούς Πιερίας και Ημαθίας και βορειοδυτικά του Ολύμπου βρίσκεται ένας ορεινός παράδεισος γεμάτος μικρούς, γραφικούς οικισμούς, γνωστούς ως «Πιέρια Όρη».