Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Μαζί με τον ΣΟΠ Θύρα 5 και ο Πιερικός για τα παιδιά της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου μας

 Συμμετέχουμε κι εμείς στο κάλεσμα των νεαρών μας φιλάθλων της ΘΥΡΑΣ 5, γι αυτό με τη σειρά μας προσκαλούμε στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης στην Κατερίνη (Τετάρτη 21/12), το τελευταίο πρίν την διακοπή των Χριστουγέννων, να προσέλθουν στο γήπεδο με ένα λούτρινο παιχνιδάκι για μικρά παιδιά, το οποίο θα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο απο τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ.

Η νοσηλεία του Λούθηρου και οι καλοσυνάτοι του νοσοκομείου Κατερίνης

Τούτες τις ημέρες με αφορμή τη νοσηλεία του πατρός μου στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, βρέθηκα εκ των πραγμάτων στους χώρους της συγκεκριμένης Κλινικής όπου και διαπίστωσα την αρτιότητα της λειτουργίας της, αλλά πάνω από όλα την ανθρωπιά, την επιστημονική, την ιατρική και τη νοσηλευτική προσφορά του συνόλου των στελεχών της Ορθοπεδικής Κλινικής.

Σύλλογος παλαιμάχων Πιερικού – Αποχωρεί απο την “Προεδρία” ο Νίκος Καλαμπάκας

Ο Νίκος Καλαμπάκας αποχωρεί απο τα διοικητικά δρώμενα του Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πιερικού.

Τρία μετάλλια στην Βουλγαρία οι παλαιστές των Ολύμπιων Κατερίνης

 Με επιτυχία στέφθηκε η  αποστολή των Ολυμπίων  Κατερίνης στο φημισμένο διεθνές τουρνουά camokovo cup 2022 στην πόλη του Σαμοκοβ της Βουλγαρίας  με τα εξής αποτελέσματα:

«Η ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία – Πρόληψη και Καταπολέμηση»

Εκδήλωση του Δήμου Κατερίνης και του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας (Πρόσκληση - Πρόγραμμα)

Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής Κ16 ΕΠΣ Πιερίας

 ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Κ-16

ΗΛΙΚΙΑ 2007-2008  ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2022

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο γήπεδο του Λιτοχώρου  την Τετάρτη 23/11/2022 και ώρα 17:00

15 106 ¬ανοιχτή γραμμή με το Δήμαρχο

Οι δίαυλοι επικοινωνίας του Δήμου και των υπηρεσιών του με το δημότη εμπλουτίζονται. Ένας νέος πενταψήφιος αριθμός, θα μπει στη ζωή των δημοτών μας από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022.

Το 15 106 έρχεται να προστεθεί στα εργαλεία άμεσης επικοινωνίας που καθιέρωσε ο Δήμος τα τελευταία τρία χρόνια με μεγάλη ανταπόκριση.