Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

"Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έχει το δικό του στυλ και αγωνίζεται με στόχο τη νίκη"

 Στη Mikriliga.com φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Παυλίδης.

Ο προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου μίλησε για το σπουδαίο διπλό της ομάδας του στη Χαλκιδική και το επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής Κ14 ΕΠΣ Πιερίας

 ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ-14

ΗΛΙΚΙΑ 2009 

ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2022

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσο την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2022 και ώρα 15:45μμ με τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και Φάτνης στη Μητρόπολη

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, μπροστά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί υπαίθρια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου (φυσικός κέδρος) και της Φάτνης, που βρίσκονται στην αυλή του Επισκοπείου.

Δήμος Κατερίνης - Δημοτικά πάρκινγκ «Πόλις»: Νέος τάπητας ασφαλείας στον αύλειο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου

Σε ένα φιλικό, όμορφο και ασφαλή χώρο για την πρόσβαση, το παιχνίδι και τις δραστηριότητες των μικρών μαθητών, μετατράπηκε ο αύλειος χώρος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, στην Τοπική Κοινότητα Γανόχωρας. 

Ε.Ο.Σ Κατερίνης - Ανακοίνωση

   Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης  με χαρά σας ενημερώνει για την πρόθεση του  να αξιοποιήσει το έμψυχο δυναμικό του χειμερινού αθλητισμού της Πιεριας και να ξεκινήσει  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α)  την οργάνωση,  Ακαδημίας  ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ  επίπεδου αρχαρίων.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 στο πνευματικό κέντρο Κατερίνης «Εκάβη» η μεγάλη βραδιά του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 Εκδήλωση για τα 65 χρόνια λαμπρών επιτυχιών του Συλλόγου των Πρωταθλητών της πόλης μας. Μια βραδιά με συγκινητικές αναμνήσεις και τιμές.

Η Αστική Σχολή Κολινδρού (1850-1915). Ένας φωτεινός φάρος μόρφωσης στην Τουρκοκρατούμενη Μακεδονία

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20-11-2022 η 39η κατά σειρά εκδήλωση της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Ο.Υ.Π.) του Δήμου Πύδνας Κολινδρού που θέμα είχε: "Η Αστική Σχολή στο Κολινδρό και κατ' επέκταση στη περιοχή της Πιερίας (1850-1915)"